![]() |
antypolska nagonka trwa w najlepsze, ponieważ to nie Tusk, ale obecny rząd znalazł elastyczne rozwiązania zarówno na uzdrowienie stanu służby zdrowia, jak i samych roszczeniowych konowałów, co tylko więcej i więcej chcą do portfeli! Teraz skończyło się szantażowanie Polaków, a nadszedł czas pracy dla narodu! Innowacyjne i atrakcyjne dla lekarzy rozwiązania nie znajdują odpowiedników w żadnym zakątku świata, ale im nadal mało! Niech mniej TVN24 a więcej prawdy i rzetelności posłuchają, to może oczy im się otworzą! Już teraz widać, że dawni emigrujący lekarze wracają do kraju i maja się bardzo dobrze. Po nich powrócą kolejni i kolejni, bo Polska chce dać im opiekę i zajecie!
|
![]() |
Szok
Likwidacja łóżek i to jeszcze na kardiologii!!!!
parodia
Leczmy zawały w domu, może ktoś to przeżyje.
|
![]() |
Nie dawno lekarze nie dawali sobie rady bez stażystów . Służba zdrowia stawała bez nich . Teraz okazuje się że trudno ich utrzymać z tym uposażeniem. Wykombinowali.
|
![]() |
to juz sa jaja Zeby taki lekarz odchodzil Pan grzywna to specjalista wysokiej klasy Dzieki niemu zyje Ludzie opanujcie sie Zatrzymajcie tego lekarza w szpitalu
|
![]() |
doszlo do tego ze ludzi majacych inne poglady sie zwalnia z pracy I za to gineli ludzie w czasie wojny i potem za czasow solidarnosci zeby kur***l z reszta bandy niszczyl wszystko Matko boska zabierz go do nieba
|
![]() |
Kiedyś chciałem tam stażować. 2 miesiące łażenia od drzwi do drzwi, bo nikt nic nie wie. Odpuściłem. W Zamościu przyjęli mnie od ręki.
|
![]() |
TUSK TYLE NAKRADL Z ORFE I AMBER GOLD TO MOZE POMOZE SZPITALOWI PRZECIEZ JEST TAK BARDZO ''ZATROSKANY''O SWOJ KRAJ
|
![]() |
Ten szpital ma dotacje i z ministerstwa zdrowia i z ministerstwa szkolnictwa wyższego więc nie ma porównania
|
![]() |
"Szpital miał problemy również przed "dobrą zmianą", płytkie jest ocenianie rzeczywistości która jest nieco bardzej złożona niż ci się wydaje jedynie pod kątem politycznym"
Przecież te długi to nie powstały w rok czy dwa... To proces długofalowy, w końcu chcą to jakoś ruszyć, tylko obrali złą drogę. Bo zmniejszanie ilości łóżek spowoduje jeszcze gorsze warunki dla pacjentów... umrą po prostu prostu w domu, bo w przychodniach kolejki kosmiczne... A przez zwolnienia na pewno się nie zmniejszą.
|
![]() |
To jest niemożliwe. 1 lekarz na 1 pacjenta?
|
![]() |
Na Rydzyka i ***zję jest ale na służbę zdrowia już nie
|
![]() |
Zdajesz sobie sprawę, jakie doświadczenie mają ci lekarze? Jaką wiedzę zdobyli przez wszystkie lata pracy? Ja osobiście wolałabym leczyć się u takiego lekarza niż tego świeżo po studiach.
|
![]() |
antypolska nagonka trwa w najlepsze, ponieważ to nie Tusk, ale obecny rząd znalazł elastyczne rozwiązania zarówno na uzdrowienie stanu służby zdrowia, jak i samych roszczeniowych konowałów, co tylko więcej i więcej chcą do portfeli! Teraz skończyło się szantażowanie Polaków, a nadszedł czas pracy dla narodu! Innowacyjne i atrakcyjne dla lekarzy rozwiązania nie znajdują odpowiedników w żadnym zakątku świata, ale im nadal mało! Niech mniej TVN24 a więcej prawdy i rzetelności posłuchają, to może oczy im się otworzą! Już teraz widać, że dawni emigrujący lekarze wracają do kraju i maja się bardzo dobrze. Po nich powrócą kolejni i kolejni, bo Polska chce dać im opiekę i zajecie!Zapisałem sobie pański komentarz. W przyszlości posłuży jako dowod naiwności wyborców PiS. |
![]() |
panie ordynatorze jest pan wielki Uratowal pan mojego ojca a mnie leczy Pozdrawiam pana i zal mi ze polityka weszla do szpitala Mendy pisowskie wykoncza wszystko
|
![]() |
Szpital warto byłoby uratować nawet kosztem np. nowych budynków dla urzędu miasta i innych instytucji.
Gdyby ktoś pomyślał, nawet pewnie po dwa zera zrzuciły się każdy mieszkaniec i byłaby jedna bańka mniej.
Maszt sterczy, a nawierzchnia głównych ulic dziurawa...
Umów nikt nie daje, a pracowników będą ściągać...
Miasto inspiracji...ale raczej na treny, bo zdrowie, które jest najważniejsze czeka w kolejce na końcu, zapisane na następny rok...
|
![]() |
Szpital warto byłoby uratować nawet kosztem np. nowych budynków dla urzędu miasta i innych instytucji.Poziom idiotyzmu ludzi tu komentujących jest przerażająca. Co ma Urząd Miasta do Szpitala na Kraśnickich????????????? |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|