Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.
|
|
A mnie interesuje stan w jakim znajdują się DPS -y w naszym województwie.Takie dane świadczą o zaradności służb województwa i Wojewody.
|
|
A moim zdaniem więcej zachorowań jest związanych ze świętami pewnie nie jeden święta spędził z rodziną czy w kościele na mszy albo lany poniedziałek. Ale i tak fala zachorowań dopiero za tydzień od otworzenia galerii lasów i parków jak ludzie wylegną całymi tabunami bo przecież już wolno zagrożenia nie ma tak w TVPis mówią to na pewno prawda
|
|
Ludzie odkryli Amerykę. Więcej testów, więcej znalezionych przypadków. Normalnie objawienie. Najfajniejsze w tej zabawie jest to, że nadal w Polsce robi się mniej testów przez dwa tygodnie jak dziennie w krajach Zachodu. I co tu tłumaczyć. Metoda na strusia nie działa. Co widać po dpsach.
|
|
Ludzie odkryli Amerykę. Więcej testów, więcej znalezionych przypadków. Normalnie objawienie. Najfajniejsze w tej zabawie jest to, że nadal w Polsce robi się mniej testów przez dwa tygodnie jak dziennie w krajach Zachodu. I co tu tłumaczyć. Metoda na strusia nie działa. Co widać po dpsach.Dokładnie. Podejście PiSowskiego rządu uspokaja jedynie widzów TVPiS. Rzuciłem ostatnio okiem na ich Wiadomości - to jest jakaś kompletna porażka. Z rzetelnością dziennikarską nie ma to nic wspólnego. Za takie rzeczy powinno się gnić w więzieniu po kres swych dni. |
|
Do e_K_ipy soku z buraka i reszty z obsesją i fobią na punkcie PiS - skoro Polsce walka z wirusem jest do bani tak? To jedźcie do Lombardii albo Madrytu!!!! Tam na miejskim lodowisku jeszcze troche miejsca na trumny zostalo! Wyjeżdżajcie do swojej oblubienicy troskliwej unii ;)!Ludzie odkryli Amerykę. Więcej testów, więcej znalezionych przypadków. Normalnie objawienie. Najfajniejsze w tej zabawie jest to, że nadal w Polsce robi się mniej testów przez dwa tygodnie jak dziennie w krajach Zachodu. I co tu tłumaczyć. Metoda na strusia nie działa. Co widać po dpsach.Dokładnie. Podejście PiSowskiego rządu uspokaja jedynie widzów TVPiS. Rzuciłem ostatnio okiem na ich Wiadomości - to jest jakaś kompletna porażka. Z rzetelnością dziennikarską nie ma to nic wspólnego. Za takie rzeczy powinno się gnić w więzieniu po kres swych dni. |
|
Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Termin "ognisko zkażenia" mówi ci coś? Statystyki o których pisałm dotyczyły średniej globalnej !Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Jestem Polakiem, Polska jest moją ojczyzną. Chcę mieć rozsądny rząd, który dba o obywateli, a nie urządza sobie w czasach pandemii wyborcze gierki i okłamuje ludzi w rządowej telewizji. Czemu miałbym jechać do Włoch albo Hiszpanii? I zdecyduj się po co, skoro w kolejnym wpisie twierdzisz, że w innych krajach (nie wykluczasz Hiszpanii ani Włoch) też śmiertelność na koronawirusa wynosi 0,7%.Do e_K_ipy soku z buraka i reszty z obsesją i fobią na punkcie PiS - skoro Polsce walka z wirusem jest do bani tak? To jedźcie do Lombardii albo Madrytu!!!! Tam na miejskim lodowisku jeszcze troche miejsca na trumny zostalo! Wyjeżdżajcie do swojej oblubienicy troskliwej unii ;)!Ludzie odkryli Amerykę. Więcej testów, więcej znalezionych przypadków. Normalnie objawienie. Najfajniejsze w tej zabawie jest to, że nadal w Polsce robi się mniej testów przez dwa tygodnie jak dziennie w krajach Zachodu. I co tu tłumaczyć. Metoda na strusia nie działa. Co widać po dpsach.Dokładnie. Podejście PiSowskiego rządu uspokaja jedynie widzów TVPiS. Rzuciłem ostatnio okiem na ich Wiadomości - to jest jakaś kompletna porażka. Z rzetelnością dziennikarską nie ma to nic wspólnego. Za takie rzeczy powinno się gnić w więzieniu po kres swych dni. |
|
Słuchaj, ciołku, bo inaczej już do ciebie nie mogę. GDZIE NAPISAŁEŚ COKOLWIEK O OGNISKU ZAKAŻENIA? Jesteś manipulantem i kłamiesz tak samo, jak PiS - wrzucasz jakiś debilny, wyrwany z kontekstu cytat, albo jakąś daną i dorabiasz do tego ideologię. Pracownik TVPiS, czy co? Oni robią dokładine to samo. Propaganda, jak za czasów Radia Erewań.Termin "ognisko zkażenia" mówi ci coś? Statystyki o których pisałm dotyczyły średniej globalnej !Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Czytam ze zrozumieniem. To ty - jak zwykle - klepniesz jakiś debilizm, a potem nie potrafisz się przyznać do tego, tylko brniesz w zaparte. Nowogrodzka ci daje kiepskie cytaty do wrzucania. Może na jakimś forum TVPiS to zadziała, ale nie tam, gdzie czytają i komentują ludzie rozumni.soczku - "To jedźcie do Lombardii albo Madrytu" - czytaj ze zrozumieniemSłuchaj, ciołku, bo inaczej już do ciebie nie mogę. GDZIE NAPISAŁEŚ COKOLWIEK O OGNISKU ZAKAŻENIA? Jesteś manipulantem i kłamiesz tak samo, jak PiS - wrzucasz jakiś debilny, wyrwany z kontekstu cytat, albo jakąś daną i dorabiasz do tego ideologię. Pracownik TVPiS, czy co? Oni robią dokładine to samo. Propaganda, jak za czasów Radia Erewań.Termin "ognisko zkażenia" mówi ci coś? Statystyki o których pisałm dotyczyły średniej globalnej !Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Do lubelskiej e__K__ipy soczku z buraka i reszty z obsesją i fobią na punkcie "rządu PiS" - skoro Polsce walka rządu z wirusem jest do bani, tak? To jedźcie do Unii np. w rejon Lombardii albo do Madrytu!!!! Tam na miejskim lodowisku jeszcze troche miejsca na trumny zostalo! Wyjeżdżajcie do swojej oblubienicy troskliwej unii ;)!Czytam ze zrozumieniem. To ty - jak zwykle - klepniesz jakiś debilizm, a potem nie potrafisz się przyznać do tego, tylko brniesz w zaparte. Nowogrodzka ci daje kiepskie cytaty do wrzucania. Może na jakimś forum TVPiS to zadziała, ale nie tam, gdzie czytają i komentują ludzie rozumni.soczku - "To jedźcie do Lombardii albo Madrytu" - czytaj ze zrozumieniemSłuchaj, ciołku, bo inaczej już do ciebie nie mogę. GDZIE NAPISAŁEŚ COKOLWIEK O OGNISKU ZAKAŻENIA? Jesteś manipulantem i kłamiesz tak samo, jak PiS - wrzucasz jakiś debilny, wyrwany z kontekstu cytat, albo jakąś daną i dorabiasz do tego ideologię. Pracownik TVPiS, czy co? Oni robią dokładine to samo. Propaganda, jak za czasów Radia Erewań.Termin "ognisko zkażenia" mówi ci coś? Statystyki o których pisałm dotyczyły średniej globalnej !Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Widzę, że działajsz już na 110% typowego trolla - nie masz co napisać, to wrzucasz wklejkę ze swojego innego wpisu. Żenujące, jak cały ten twój PiS.Do lubelskiej e__K__ipy soczku z buraka i reszty z obsesją i fobią na punkcie "rządu PiS" - skoro Polsce walka rządu z wirusem jest do bani, tak? To jedźcie do Unii np. w rejon Lombardii albo do Madrytu!!!! Tam na miejskim lodowisku jeszcze troche miejsca na trumny zostalo! Wyjeżdżajcie do swojej oblubienicy troskliwej unii ;)!Czytam ze zrozumieniem. To ty - jak zwykle - klepniesz jakiś debilizm, a potem nie potrafisz się przyznać do tego, tylko brniesz w zaparte. Nowogrodzka ci daje kiepskie cytaty do wrzucania. Może na jakimś forum TVPiS to zadziała, ale nie tam, gdzie czytają i komentują ludzie rozumni.soczku - "To jedźcie do Lombardii albo Madrytu" - czytaj ze zrozumieniemSłuchaj, ciołku, bo inaczej już do ciebie nie mogę. GDZIE NAPISAŁEŚ COKOLWIEK O OGNISKU ZAKAŻENIA? Jesteś manipulantem i kłamiesz tak samo, jak PiS - wrzucasz jakiś debilny, wyrwany z kontekstu cytat, albo jakąś daną i dorabiasz do tego ideologię. Pracownik TVPiS, czy co? Oni robią dokładine to samo. Propaganda, jak za czasów Radia Erewań.Termin "ognisko zkażenia" mówi ci coś? Statystyki o których pisałm dotyczyły średniej globalnej !Przed chwilą powołałeś się na Włochy i Hiszpanię. Tam też jest 0,7% zgonów? Czy ty jesteś normalny???Ministerstwo Zdrowia mogłoby opublikować statystykę odnośnie ogólnej liczby zgonów w marcu i kwietniu roku 2019 roku oraz marcu i kwietniu roku bieżącego z podziałem na schorzenia, na skutek których ludzie zmarli. Poza tym myślę, że dość interesująca mogłaby być statystyka odnośnie liczby zachorowań na grypę w analogicznym okresie oraz liczby zgonów z jej powodu.pewnie jest podobna, jak w innych krajach - 0,7% zgonów powoduje 99% paniki i strachu na całym świecie. |
|
Aaron, pisowski troll, dzielnie pracuje na wypłatę.
tylko posiłki niewygodnie się je przez tubę
|
|
"jedźcie do Lombardii" - typowy whataboutism, nieważne jak jest u nas, łolaboga, patrzcie, jak źle jest gdzie indziej, no już, odwróćcie swoją uwagę od istoty problemu
|
|
lewackie soczki z buraka - ma coś dla Was, baaaardzo wykrztuśne :) wSSE.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2020/04/TydzieA%C2%84-26-grypa-08.04-15.04.2020.pdf
|
|
lewackie soczki z buraka - ma coś dla Was, baaaardzo wykrztuśne :) wSSE.rzeszow.pl/wp-content/uploads/2020/04/TydzieA%C2%84-26-grypa-08.04-15.04.2020.pdfWidzisz, Aaron_Langman , raporty trzeba umieć nie tylko znaleźć i przeczytać. Trzeba też mieć szersze spojrzenie, by umieć je zinterpretować. Teraz, kiedy wielu z nas nie dociera do lekarzy rodzinnych, zwyczajnie leczy się sama. Lekarze nie raportują zachorowań grypy, bo mają o wiele mniej pacjentów w ogóle, a z grypą w szczególności. To naprawdę proste. Do tego kompletnie nie rozumiem, po jaką cholerę ten wtręt o jakichś lewackich soczkach z buraka - co to ma do danych na temat zachorowalności na grypę? Jakaś mania prześladowcza u ciebie występuje? Jak u twojego wodzusia? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|