![]() |
I dobrze Wam tak, cholerni smrodziarze. Jeszcze pijaków tak powinni pogonić. Człowiek idzie po ulicy i w każdej chwili może oberwać chmurą z waszej cuchnącej paszczy prosto w twarz, a wasz fetor w autobusach jest nie do wytrzymania. Jako astmatyk i osoba silnie uczulona na dym papierosowy nie raz miałam przez was poważne problemy, dusiłam się. Chcecie palić, to wynocha do swoich nor i tam się wędzić! I leczyć się za swoje!
|
![]() |
Jak smaczne to trza palić! Nie żałować grosza!
|
![]() |
I dobrze Wam tak, cholerni smrodziarze. Jeszcze pijaków tak powinni pogonić. Człowiek idzie po ulicy i w każdej chwili może oberwać chmurą z waszej cuchnącej paszczy prosto w twarz, a wasz fetor w autobusach jest nie do wytrzymania. Jako astmatyk i osoba silnie uczulona na dym papierosowy nie raz miałam przez was poważne problemy, dusiłam się. Chcecie palić, to wynocha do swoich nor i tam się wędzić! I leczyć się za swoje!Ile nienawiści w pani. Bez względu na to jak bardzo palenie jest szkodliwe, to nie ma pani prawa tak zwracać się do innych ludzi. |
![]() |
Wiadomo, spadnie zakup legalnych wyrobów, zwiększy się w szarej strefie ale statystyka przyjmie to jako zmniejszenie liczby palaczy.
|
![]() |
Powinni zakazać sprzedaży wszelkich papierosów.
|
![]() |
Dlaczego nie podniosą akcyzy na fajki zamiast na paliwo?? Papierosy mogą kosztować 100pln, jaki problem? To jest towar zbędny i nie jest konieczny do życia
|
![]() |
"Ile nienawiści w pani. Bez względu na to jak bardzo palenie jest szkodliwe, to nie ma pani prawa tak zwracać się do innych ludzi. "
Mam święte prawo zwracać się tak do kopcącego bydła i go nienawidzić. Gdybyś się obrońco biednych kopciuchów kilka razy prawie udusił, też najchętniej byś do nich strzelał. Sobie niech robią co chcą, ja, i nie tylko ja, idąc po ulicy muszę ciągle się pilnować, czy mnie taki nie okadzi. Na własny balkon nie mogę swobodnie wyjść ani okna otworzyć, bo sąsiad palacz co pół godziny wychodzi na dymka i wszystko leci do mnie. On pali u siebie, a dym jest u mnie, to ja łykam leki i nie mogę się ruszyć bez inhalatora. Postaw się na miejscu osób chorych albo choćby nie mających ochoty nimi być! Ja sobie choroby nie wybrałam, oni nałóg już tak i tacy jak ja obrywają rykoszetem. Mnie jakoś nikt przed nimi nie broni, ani nie współczuje i jak grzecznie zwracam uwagę, to najczęściej każą mi spadać albo mają w ***. Za palenie powinni karać publiczną chłostą i koniec.
|
![]() |
Niech sobie palą , pija, biorą co chcą.Czy tym powinno zajmować się Państwo?aa no tak Państwo jest , jak matka która prowadzi za rączkę tego nie można zostaw bo to szkodzi......
|
![]() |
A mi to lotto! Będę się zaopatrzyć u braci Ukraińców
|
![]() |
O to szara strefa zaciera ręce
|
![]() |
A w palaczach nie ma nienawiści jak smrodzą, trują innych i śmiecą wszędzie kiepami? A jak pożary wybuchaja, bo ktoś zasnął z papierosem to jest w porządku?I dobrze Wam tak, cholerni smrodziarze. Jeszcze pijaków tak powinni pogonić. Człowiek idzie po ulicy i w każdej chwili może oberwać chmurą z waszej cuchnącej paszczy prosto w twarz, a wasz fetor w autobusach jest nie do wytrzymania. Jako astmatyk i osoba silnie uczulona na dym papierosowy nie raz miałam przez was poważne problemy, dusiłam się. Chcecie palić, to wynocha do swoich nor i tam się wędzić! I leczyć się za swoje!Ile nienawiści w pani. Bez względu na to jak bardzo palenie jest szkodliwe, to nie ma pani prawa tak zwracać się do innych ludzi. |
![]() |
A kiedy wreszcie kawa - silnie uzależnia !!!
|
![]() |
Jeszcze zeby peciarze sprzatali po sobie pety z ulic!
|
![]() |
A kiedy wreszcie kawa - silnie uzależnia !!!Mnie nie uzależnia. Poza tym nikt paloną kawą nie dmucha innym w twarz. |
![]() |
A mi to lotto! Będę się zaopatrzyć u braci UkraińcówNo proszę, dzis bracia, bo potrzeba tanich (Z PRZEMYTU) fajek - proponuję żebyś tego raka którego dostaniesz po tych fajkach leczył u braci Ukraińców. Zaś jutro bedziesz ich hejtowac jako banderowców, że niby zabierają pracę uczciwym Polakom (jak to głupio brzmi "uczciwy Polak") Taki oto polski naród hipkryzja w najgorszym wydaniu. |
![]() |
Jeszcze zeby peciarze sprzatali po sobie pety z ulic!i "gumiarze", żują gumy i potem plują po chodnikach... |
![]() |
Zakaz jakichkolwiek papierosów porywnywalniy do zakazu jedzenia sushi, picia kawy, herbaty, masturbacji. To jest tak absurdalne żeby ktoś mi zabraniał konsumować tego co chce. Liczy to się też narkotykow, moje ciało mój wybór
|
![]() |
Zakaz jakichkolwiek papierosów porywnywalniy do zakazu jedzenia sushi, picia kawy, herbaty, masturbacji. To jest tak absurdalne żeby ktoś mi zabraniał konsumować tego co chce. Liczy to się też narkotykow, moje ciało mój wybórNie jest. Jak jesz albo pijesz to odziałujesz tylko na siebie. Jak ktoś pali obok mnie albo np. na balkonie to dym leci w moją stronę i ja go wdycham. Przykład masturbacji jest zupełnie nietrafiony, bo masturbacja jest zdrowa. |
![]() |
Kawe czuje na pare metrow i jej zapach bardzo mi przeszkadza.A kiedy wreszcie kawa - silnie uzależnia !!!Mnie nie uzależnia. Poza tym nikt paloną kawą nie dmucha innym w twarz. |
![]() |
Jezeli nierzad uwaza alkohol czy nikotyne za narkotyki lub trucizny to dlaczego czerpie z ich sprzedazy korzysci a wiec zeruje na cudzym zdrowiu i zyciu? Pelni wiec funkcje struktury mafijnej. Hipokryzja politykow i roznej masci "zbawicieli" swiata na sile jest przerazajaca. PS: cyt.: " Ekspedienci zauważają, że coraz większa liczba amatorów papierosów mentolowych sięga po smakowe papierosy podgrzewane. Tych zakaz nie obowiązuje i nie znikną ze sklepów w maju." - spokojnie i na to przyjdzie czas jak od kwietnia na liquidy do e-fajek, ktore maja zdrozec o 100%.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|