![]() |
***s://systems.jhu.edu/research/public-health/ncov/
|
![]() |
Katotaliban
|
![]() |
jak się kaska skończy to pedałki w sukienkach sprzedają jezuska chytruska za kawałek mięska z marysi "za fsze" dziewicy
|
![]() |
No to prawdę mówił nasz premier. Jesteśmy gotowi na przybycie wirusa. ps. co powiedzą szamani jak jednak wirus do nas dotrze ??
|
![]() |
***s://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25744941,trafila-do-izolatki-na-wyniki-czekala-88-godzin-po-godz.html#s=BoxOpImg2
|
![]() |
Jestem katolikiem ale wiem z autopsji, ze zadne modly nie powstrzymaja ani wirusa ani wojen ... To my ludzie mozemy powstrzymac
|
![]() |
XXI wiek. Środek Europy. Ludzie wierzą, że szaman w sukience przepędzi zarazę. I jak PiS ma nie rządzić?!
|
![]() |
Hmmm a co to za patent:
EP3172319A1
Wszyscy wiedzą a nikt nic nie mówi, dziwne ?
|
![]() |
Jestem katolikiem ale wiem z autopsji, ze zadne modly nie powstrzymaja ani wirusa ani wojen ... To my ludzie mozemy powstrzymacLogicznie podchodząc do tematu, to chyba dowód na to, że twój wszechmogący Bóg... Nie jest wszechmogący albo ma zapędy sadystyczne. |
![]() |
A może by tak ci biskupi oddali cześć swojego majątku na prace nad lekiem...
Zaraz i tak sobie odbiją na zwiększonej liczbie pogrzebów.
|
![]() |
cimny lut łazi do koścułka bo com somsiady powiedzo
|
![]() |
Pisiory umilowane, Pan w milosierdziu swojem zabierze was wszystkich wkrotce w objeciach do nieba;p
|
![]() |
Każdy gracz wie, że sielanka w grze to największa nuda. Nawet do simcity na tablety dodano funkcję dewastacji... trzęsienie, nalot obcych...itd. Po co niszczyć? Żeby nie było nudno. A Bogów zostawmy w spokoju. Na ziemi obecnie Bogiem jest człowiek. Sami potrafimy unicestwiać innych i siebie. Ciekawe co na to powiedziałby Zeus, czy Ozyrys? Tak bez ofiar? A nie... na tacę będzie zrzuta.
|
![]() |
Tylko zarliwa modlitwa i sowite dawanie datkow na Kosciol moze nas uchronic przed tym wirusem.
|
![]() |
Co te łapska ze zdjęcia trzymały ?
|
![]() |
Zaczynają się gusla i te inne obrzędy jest jeszcze trochę tepoty ktora mozna manipulowac
|
![]() |
ni ma wirusa we wiosce bo jest obrazek maryji w oknie
|
![]() |
to Polska ma krolowa ,a gdzie krol ?
|
![]() |
Czy wszechmocny Bóg potrafi stworzyć tak ciężki kamień,którego sam nie będzie potrafił unieść?
|
![]() |
nie ma drugiego takiego kraju w Europie jak Pollska ,gdzzie watykan i jego dyrektorzy na Polske maja tak olbrzymie wplywy,przypuszczam ,ze wyprzedzilismy juz nawet meksyk z ameryki srodkowej
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|