Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
"Według szacunków Imperial Collage w Londynie, nawet 80 proc. wszystkich zakażonych nie ma żadnych objawów Covid-19." -
Odpowiedz
Badanie wszystkim PCR, IgG i IgM ? ... powodzenia :)
Odpowiedz
Aaron, a Niemcom się udało. Czyli można. Bo sukces rodzi się, gdy się chce, może i potrafi. A w Polsce mogą, ale nie chcą i raczej nie potrafią, bo zawsze coś stoi na przeszkodzie. Co do możliwości zarażenia corona wirusem. To pewnie sporo z nas już go przeszło. Ja w lutym miałem po raz pierwszy nietypową grypę. Cholernie bolały płuca jak oddychałem. Wówczas nikt o covid19 nie myślał. Myślalem, że jakiś rak mi siadł na płuca. Kumpel z pracy zachorował po mnie. On zwolnił się wcześniej z pracy, bo jakiś ból go w klatce piersiowej chwycił. Myślę, źe ten wirus panoszył się już w styczniu w Europie. A przynajmniej w Niemczech. Co do zastoju gospodarczego. Dziś wstrzymano wydawanie urlopów. Firma zarzucona robotą.
Odpowiedz
Unia Europejska składa się z 27 państw członkowskich.
Odpowiedz
Unia Europejska składa się z 27 państw członkowskich.
  I wiemy jak 25 z nich "pomogło" Włochom i Hiszpanii w krytycznym momencie :)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...