czy to badziewie można kupić w jakiś legalnie działających sklepach w Lublinie ?
|
|
Czy to prawda że to badziewie można nabyć w legalnie funkcjonujących sklepach lubelskich ?
|
|
Marihuana to nie jest narkotyk i nie można jej przedawkować. Jaka gazeta taki ekspert. Cząstke Boga sprzedają w legalnie działającym sklepie w Świdniku, a za marihuane można iść siedzieć.
|
|
Takie cuda tylko w Polsce , ale jacy politycy takie prawo.
|
|
Z tego co się domyślam to cząstka boga czy grzebień to substytut marihuany i praktycznie tylko o tych dopalaczach się słyszy więc w czym rzecz zalegalizować zioło i nie ma problemu dopalaczy. Po co pisać a raczej dodawać ze ktoś przedawkował marihuanę, jak to zrobił, jak można przedawkować zioło, może to rekord do księgi guinnessa. Nie wiem może i można przedawkować ale trzeba by spalić ja wiem pół kilo na raz to może wtedy.
|
|
"Wszystkie mają działanie psychoaktywne, więc każdy zażyty nawet w niewielkiej dawce jest niebezpieczny dla zdrowia i życia" - czyli alkohol powinine być traktowany tak samo, zgadza sie?
|
|
Generalnie wywiad żenujący. "Ekspert' powtarza oczywizmy, wzbogacajac je jawnymi bzdurami...
|
|
Szkoda kasy na leczenie idiotów. Powinni ich dobijać. Społeczeństwo by się oczyściło trochę.
|
|
Witam, marihuany nie da się przedawkować. Ktoś ma duże braki w podstawowej wiedzy o narkotykach.
|
|
Witam, marihuany nie da się przedawkować. Ktoś ma duże braki w podstawowej wiedzy o narkotykach.Może i nie da się przedawkować,.Ale działanie ma okropne.Film się urywa.Dlaczego??????Tylko tyle dobrego że nie działa pobudzająco,a wręcz odwrotnie,uspokaja |
|
Szkoda kasy na leczenie idiotów. Powinni ich dobijać. Społeczeństwo by się oczyściło trochę.Kim ty jesteś, człowieku, żeby decydować o cudzym życiu albo śmierci? Musisz wiedzieć, że wszyscy popełniają błędy i gdyby ludzie byli zabijani za każdą głupotę, to cała Ziemia stałaby się pusta, więc lepiej przestań bredzić i ciskać gromy na drugich, natomiast zadbaj o to, żeby samemu mądrze postępować, nienawistniku! |
|
Żeby przedawkować maryche trzeba by wyjarać wagon suszu w ciągu sekundy, wówczas można przedawkować thc.
|
|
Do przedawkowania marihuany ztego co wiem to potrzeba około 5kg nieznam nikogo co tyle spali naraz dendrwuje mie takie gadanie o przdawkowaniu konopi jak to jest nie morzliwe
|
|
Każdy popełnia błedy wielkie i małe i nikt nie ma prawa decydowałć o śmierci innego człowieka . Nie popieram narkotyków dopalaczy i innych srodków odurzających ale zamiast ich "odbijać " lepiej wysłać takich ludzi na leczenie ;)
|
|
zaklady bukmacherskie
|
|
Każdy popełnia błedy wielkie i małe i nikt nie ma prawa decydowałć o śmierci innego człowieka . Nie popieram narkotyków dopalaczy i innych srodków odurzających ale zamiast ich "odbijać " lepiej wysłać takich ludzi na leczenie ;)Zgadzam się. Miałem podobny przypadek w najbliższej rodzinie - osoby uzależnionej od narkotyków i dopiero kiedy poddała się ona leczeniu w specjalistycznym Ośrodku Oaza, udało jej się zwalczyć nałóg. Teraz powoli odbudowuje nadwyrężone relacje w rodzinie i wśród znajomych. Trzymam kciuki by nie wróciła już do brania. |
|
Ja kiedyś 3 razy zaciągnołem się skrętem z marihuany. BYł to pierwszy raz. Źle się poczułem, taki zamulony..... kazałem matce zadzwonić na pogotowie bo myslałem że zaraz zejde.... wkręciłem sobie bo byłem mega uwalony tym. KOlegom nic nie było. W szpitalu się tylko wyspałem i rano wróciłem na piechote do domu. Ponoć potem mówili w TV ponoć o tym tzn. że jakiś chłopak przedawkował narkotyki - ciotka mi mówiła. Oczywiście policjant przyszedł wcześniej do szpitala mnie przesłuchać.... Innym razem po latach wylądowałem w szpitalu na kardiologi po tym jak od leków na recepte od psychiatry (konował leczył nerwice mi dwoma neuroleptykami i starym anafranilem) dostałem migotania przedsionków serca i leżałem 2 dni na R-ce... pewnie z powodu odstawienia bo chcialem to odstawic ale mialem skutki odstawienne wiec bralem 1 dzien i drugi nie bralem i trzeci dzien bralem iiii i wylądowalem w szpitalu. Pytali sie mnie w szpitalu czy popiłem - myslą że od picia ludzie mają tylko zaburzenia rytmu serca .. a ja mialem od środków które niby sa lekami i mają leczyć tymczasem moglem umrzec od tego... oczywiście policja się tym nie interesowała, policji nawet nie intresuje jak ktoś umrze po lekach od psychiatry. A po gupiej trawce (nie przyznałem się) już kurna policja ... ehhh. Weźcie się za tych psychiatrów co trują, uzalezniają ludzi od leków.
|
|
Specjaliści wielcy dalej myślą że marihuanę da się przedawkować zacofany kraj
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|