Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ponad 150 tysięcy nadmiarowych zgonów nikogo nie oburza, a protestujących się dyskredytuje. Temat uciszany przez media. Natomiast gdy jedna kobieta umiera z powodu błedu lekarza - to media nagłaśniają akcje i wyciagają ludzi na ulice. SOCJOTECHNIKA
Odpowiedz
Piszecie "Przez pandemię wielu chorych nie doczekało się operacji" jakby to było coś nieistotnego. Za to będzie Norymberga II
Odpowiedz
PODZIĘKOWAĆ NIEZASZCZEPIONYM CYMBAŁOM ZA POZAMYKANE SZKOŁY I PRZEŁOŻONE OPERACJE. TYLKO ONI SĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNI JAK NAJSZYBSZE RESTRYKCJE!
Odpowiedz
Ponad 150 tysięcy nadmiarowych zgonów nikogo nie oburza, a protestujących się dyskredytuje. Temat uciszany przez media. Natomiast gdy jedna kobieta umiera z powodu błedu lekarza - to media nagłaśniają akcje i wyciagają ludzi  na ulice. SOCJOTECHNIKA
 Nie szczepcie się dalej, będzie lepiej. Nie trzeba będzie przekształcać oddziałów w covidowe.
Odpowiedz
Piszecie "Przez pandemię wielu chorych nie doczekało się operacji" jakby to było coś nieistotnego. Za to będzie Norymberga II
 Dla antyszczepów? Jestem za!
Odpowiedz
Niemiecka prasa donosi, że nie żyje szef Kliniki Chemnitz dr. Thomas Jendges. Przyczyną śmierci był upadek z dachu szpitala, w jakim pracował. W liście pożegnalnym podobno uzasadnił swój krok faktem, że nie mógł już dłużej znosić „nieustannych kłamstw i oszustw dotyczących rzekomo nieszkodliwych szczepień” związanych z Covid.
Odpowiedz
160 000 NADMIAROWYCH ZGONÓW ?! - SZYKUJE SIĘ nORYMBERGA 2.0
Odpowiedz
Przewodnicząca KE wręczyła nagrodę Distinguished Leadership Awards 2021 szefowi Pfizera Albertowi Bourla. UE kupi łącznie ok. 1,8 miliarda dawek szczepionki tej firmy. Podczas samej ceremonii maski i dystans obowiązywały tylko służbę jaśniepaństwa. Śpijcie dalej... i śnijcie o P0wrocie do N0rmalnosci :)
Odpowiedz
kalosz znowu twoje loty opadają jako źródło podajesz blog jakiś prawniczych fanów teorii spiskowych ***s://legaartis.pl/blog na ich blogu są takie na(pół)główki " Aby wyprodukować szcz***ki Pfizer rozcina żywe dzieci bez znieczulenia, w celu pobrania tkanki" -***s://legaartis.pl/blog/2021/11/14/aby-wyprodukowac-szczki-pfizer-rozcina-zywe-dzieci-bez-znieczulenia-w-celu-pobrania-tkanki/ ale szambo/szaletowe forum dobre dla nie-inteligentów co łykają spisek jak pelikan rybę
Odpowiedz
Niemiecka prasa donosi, że nie żyje szef Kliniki Chemnitz dr. Thomas Jendges. Przyczyną śmierci był upadek z dachu szpitala, w jakim pracował. W liście pożegnalnym podobno uzasadnił swój krok faktem, że nie mógł już dłużej znosić „nieustannych kłamstw i oszustw dotyczących rzekomo nieszkodliwych szczepień” związanych z Covid.
 Ekonomista Polsce: jest ministrem zdrowia, żyje Antyszczepy: Hur dur nie zna się, depopulacja, plandemia, oszustwo Ekonomista w Niemczech: jest dyrektorem prywatnej kliniki, prawdopodobnie popełnia samobójstwo Antyszczepy: na pewno z powodu szczepień, PODOBNO zostawił list, w którym PODOBNO wyjaśnia że to przez szczepionki... Jesteście idiotami i hienami.
Odpowiedz
na szczęście to fałszywe medialne statystyki mające szczerzyć niepokój w myśl zmiany porządku świata prawda kalosz ? żyjemy w czasach ostatecznych pandemia zweryfikuje inteligencje
Odpowiedz
Prof. Karol Sikora: Wdrożenie w Austrii pełnego lockdownu dla osób niezaszczepionych to szaleństwo. Jestem potrójnie zaszczepiony lecz wiem, że mogę się zakazić i rozprzestrzenić wirusa. Jak u licha ma to zadziałać? Absolutny obłęd.
Odpowiedz
Prof. Karol Sikora: Wdrożenie w Austrii pełnego lockdownu dla osób niezaszczepionych to szaleństwo. Jestem potrójnie zaszczepiony lecz wiem, że mogę się zakazić i rozprzestrzenić wirusa. Jak u licha ma to zadziałać? Absolutny obłęd.
 No patrz, a jednak działa. W Australii od ponad miesiąca liczba zachorowań spada. A jak to wygląda w Polsce, gdzie z epidemią walczy się bezobjawowo?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...