Ponad 150 tysięcy nadmiarowych zgonów nikogo nie oburza, a protestujących się dyskredytuje. Temat uciszany przez media. Natomiast gdy jedna kobieta umiera z powodu błedu lekarza - to media nagłaśniają akcje i wyciagają ludzi na ulice. SOCJOTECHNIKA
|
|
Piszecie "Przez pandemię wielu chorych nie doczekało się operacji" jakby to było coś nieistotnego. Za to będzie Norymberga II
|
|
PODZIĘKOWAĆ NIEZASZCZEPIONYM CYMBAŁOM ZA POZAMYKANE SZKOŁY I PRZEŁOŻONE OPERACJE.
TYLKO ONI SĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNI
JAK NAJSZYBSZE RESTRYKCJE!
|
|
Ponad 150 tysięcy nadmiarowych zgonów nikogo nie oburza, a protestujących się dyskredytuje. Temat uciszany przez media. Natomiast gdy jedna kobieta umiera z powodu błedu lekarza - to media nagłaśniają akcje i wyciagają ludzi na ulice. SOCJOTECHNIKANie szczepcie się dalej, będzie lepiej. Nie trzeba będzie przekształcać oddziałów w covidowe. |
|
Piszecie "Przez pandemię wielu chorych nie doczekało się operacji" jakby to było coś nieistotnego. Za to będzie Norymberga IIDla antyszczepów? Jestem za! |
|
Niemiecka prasa donosi, że nie żyje szef Kliniki Chemnitz dr. Thomas Jendges. Przyczyną śmierci był upadek z dachu szpitala, w jakim pracował.
W liście pożegnalnym podobno uzasadnił swój krok faktem, że nie mógł już dłużej znosić „nieustannych kłamstw i oszustw dotyczących rzekomo nieszkodliwych szczepień” związanych
z Covid.
|
|
160 000 NADMIAROWYCH ZGONÓW ?! - SZYKUJE SIĘ nORYMBERGA 2.0
|
|
Przewodnicząca KE wręczyła nagrodę Distinguished Leadership Awards 2021 szefowi Pfizera Albertowi Bourla. UE kupi łącznie ok. 1,8 miliarda dawek szczepionki tej firmy. Podczas samej ceremonii maski i dystans obowiązywały tylko służbę jaśniepaństwa. Śpijcie dalej... i śnijcie o P0wrocie do N0rmalnosci :)
|
|
kalosz znowu twoje loty opadają jako źródło podajesz blog jakiś prawniczych fanów teorii spiskowych ***s://legaartis.pl/blog na ich blogu są takie na(pół)główki " Aby wyprodukować szcz***ki Pfizer rozcina żywe dzieci bez znieczulenia, w celu pobrania tkanki" -***s://legaartis.pl/blog/2021/11/14/aby-wyprodukowac-szczki-pfizer-rozcina-zywe-dzieci-bez-znieczulenia-w-celu-pobrania-tkanki/
ale szambo/szaletowe forum dobre dla nie-inteligentów co łykają spisek jak pelikan rybę
|
|
Niemiecka prasa donosi, że nie żyje szef Kliniki Chemnitz dr. Thomas Jendges. Przyczyną śmierci był upadek z dachu szpitala, w jakim pracował. W liście pożegnalnym podobno uzasadnił swój krok faktem, że nie mógł już dłużej znosić „nieustannych kłamstw i oszustw dotyczących rzekomo nieszkodliwych szczepień” związanych z Covid.Ekonomista Polsce: jest ministrem zdrowia, żyje Antyszczepy: Hur dur nie zna się, depopulacja, plandemia, oszustwo Ekonomista w Niemczech: jest dyrektorem prywatnej kliniki, prawdopodobnie popełnia samobójstwo Antyszczepy: na pewno z powodu szczepień, PODOBNO zostawił list, w którym PODOBNO wyjaśnia że to przez szczepionki... Jesteście idiotami i hienami. |
|
na szczęście to fałszywe medialne statystyki mające szczerzyć niepokój w myśl zmiany porządku świata prawda kalosz ? żyjemy w czasach ostatecznych pandemia zweryfikuje inteligencje
|
|
Prof. Karol Sikora: Wdrożenie w Austrii pełnego lockdownu dla osób niezaszczepionych to szaleństwo. Jestem potrójnie zaszczepiony lecz wiem, że mogę się zakazić i rozprzestrzenić wirusa. Jak u licha ma to zadziałać? Absolutny obłęd.
|
|
Prof. Karol Sikora: Wdrożenie w Austrii pełnego lockdownu dla osób niezaszczepionych to szaleństwo. Jestem potrójnie zaszczepiony lecz wiem, że mogę się zakazić i rozprzestrzenić wirusa. Jak u licha ma to zadziałać? Absolutny obłęd.No patrz, a jednak działa. W Australii od ponad miesiąca liczba zachorowań spada. A jak to wygląda w Polsce, gdzie z epidemią walczy się bezobjawowo? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|