Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Przez żołądek do wyleczenia depresji. Lubelska klinika psychiatrii będzie prowadzić badania

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 października 2019 r. o 14:58 Powrót do artykułu
Przeprowadziłam sie jakiś czas temu do Warszawy. Zaczęłam zaoczną szkołę policealną na kierunku dietetyka i poszłam do pracy. Po progresie poszłam na studia. Uczę się pilnie żeby być dobrym dietetykiem i chcę pomagać ludziom. Bo ludzie otyli bardzo często mają depresje. Nie mówią o tym, nie pokazują, ale wiele rzeczy i sytuacji ich dotyka...
Odpowiedz
Niewłaściwe odżywianie w tym fast foody, stres i pęd aby szybko się dorobić. Potem jest frustracja, depresja i blisko załamanie nerwowe. Jeśli chodzi o dietę to można problem zniwelować stosując soki w swojej diecie. Swojemu synowi wyciskam soki wg. zaleceń terapiasokami.pl/dlaczego-warto-pic-soki dzięki temu witaminy zawarte w sokach skutecznie radzą sobie z depresją. Dobrze jest też relaksować się, ćwiczyć jogę, tai chi itp.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...