Już od trzydziestu lat Jurek zaraża altruizmem.
|
|
Do: "- Christopher".... śmiała, ale i samo broniąca się teza bez potrzeby zawiłych tłumaczeń! Pan Owsiak stał się instytucją w niebanalny sposób potrafiącą wyzwolić nasze najszlachetniejsze zalety człowieczeństwa! Przede wszystkim w wymiarze pozafinansowym! A mam na myśli skuteczny sposób jednoczenia różnych indywidualności wokół tego, co na co dzień nazywamy dobrem! Oczywiście, jak każda kreatywna i nietuzinkowa osobowość spotyka się z prymitywnym hejtem! Ale czy ci zacietrzewieni nienawistnicy mają być traktowani, jak coś gorszego? Moim zdaniem nie, chociażby dlatego, iż najprawdopodobniej nie są z gruntu złymi i kompletnie nie wartościowymi istotkami! Nie znamy środowisk, z których się wywodzą i warunków w jakich przyszło im dorastać! nie wszyscy na swoich ścieżkach życia spotykają przyzwoitych i wartościowych współobywateli! Z kogo więc mieliby czerpać wzorce? Uważają za naturalne atakować kompletnie nieznany świat, którego nie ogarniają intelektualnie! Jest mi ich szalenie żal!
|
|
mrówka cała - złoty melon - jasna sprawa - feel mint production - tabasco - wielka jest rodzina jooraska - Ty też możesz ich wesprzeć rejestr.io/osoby/1358379/lidia-niedzwiedzka-owsiak
|
|
Gdyby Owsiak wydałby choć złotówkę niezgodnie z prawem, zaraz po "Dzienniku" w TVPis urządzono by transmisję z publicznego obdzierania go ze skóry. Mam nadzieję, że wszystkie osoby plujące na Jurka, będą na tyle konsekwentne, że w przypadku choroby własnej lub bliskich, będą odmawiały leczenia przy użyciu sprzętu ufundowanego przez WOŚP.
Jeśli macie dużo pieniędzy na koncie telefonu na kartę, to warto wesprzeć WOŚP wysyłając SMS, zanim rząd wam je skonfiskuje. Można to zrobić do 14 lutego. Wszyscy operatorzy zrezygnowali z pobierania opłat, ale pis za każde podarowane 5zł pobierze 1,15 zł vat. Mimo to warto
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|