Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

recepta elektroniczna

Utworzony przez karambaa1234, 21 maja 2020 r. o 21:35
Czy do wykupienia takiej recepty potrzebne jest konto pacjenta? Sąsiadka mnie poprosiła o kupienie za nią i ni wiem co powinnan mieć ze sobą
Odpowiedz
Spokojnie, nie potrzebujesz mieć konta pacjenta, chociaż powiem Ci z doświadczenia, że naprawdę warto je mieć. Idziesz do apteki - ja realizuję e-recepty od dawna w DOZie - z kodem i peselem :)
Odpowiedz
dzięki za podpowiedź, recepta wykupiona już, byłam w DOZie bo mam na osiedlu, rzadko się w sumie recepty wykupuje to się tak nie do końca orientuję ale już wszystko wiem
Odpowiedz
To jest ogólnie bardzo wygodna opcja. Kurcze, bez problemu możesz zrealizować receptę dla rodzica, dziadka - nawet nie trzeba iść po "świstek" do nich do domu, tylko wykupić e-receptę po drodze. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...