Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Środek antykoncepcyjny wycofany z obrotu przez Główny Inspektorat Farmaceutyczny

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 września 2019 r. o 11:56 Powrót do artykułu
W dzisiejszych czasach nie od dziś wiadomo że koncerny farmaceutyczne rządzą medycyna i sposobami leczenia. To koncerny organizują kongresy medyczne poprzez ich sponsorowanie gdzie podejmowane są wytyczne postępowania w leczeniu pacjenta. Oczywiście pod kątem własnego interesu finansowego. To koncerny wymuszają obniżanie lub podwyższanie wartości badań e celu wypuszczania na rynek coraz więcej preparatów nie koniecznie poprawiające zdrowie. Każde szybkie wypuszczenie leku do obrotu to szybszy zysk liczony e miliardach złotych. Polska jest krajem w którym Polscy są w czołówce Europy pod względem kupowania leków a procedury ich przypisywania są nadal nie uregulowane ustawowo więc dochodzi do sytuacji gdzie w sumie każdy lekarz może przepisać każdy lek niekoniecznie leczący dana jednostkę chorobowa.
Odpowiedz
Na szczęście moje tabletki Vibin mini są dostępne, bo rewelacyjnie się u mnie sprawdzają. Bałam się, że będę miała jakieś skutki uboczne, ale nic takiego mnie nie spotkało. Czuję się świetnie. 
Odpowiedz
Dobrze, że ja tych tabletek nie biorę :) Niezmiennie od miesięcy łykam belarę , a to sprawdzone tabletki więc nie mam obaw że z nimi będzie coś nie tak ;) Ja się po nich bardzo dobrze czuję
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...