![]() |
W dzisiejszych czasach nie od dziś wiadomo że koncerny farmaceutyczne rządzą medycyna i sposobami leczenia. To koncerny organizują kongresy medyczne poprzez ich sponsorowanie gdzie podejmowane są wytyczne postępowania w leczeniu pacjenta. Oczywiście pod kątem własnego interesu finansowego. To koncerny wymuszają obniżanie lub podwyższanie wartości badań e celu wypuszczania na rynek coraz więcej preparatów nie koniecznie poprawiające zdrowie. Każde szybkie wypuszczenie leku do obrotu to szybszy zysk liczony e miliardach złotych. Polska jest krajem w którym Polscy są w czołówce Europy pod względem kupowania leków a procedury ich przypisywania są nadal nie uregulowane ustawowo więc dochodzi do sytuacji gdzie w sumie każdy lekarz może przepisać każdy lek niekoniecznie leczący dana jednostkę chorobowa.
|
![]() |
Na szczęście moje tabletki Vibin mini są dostępne, bo rewelacyjnie się u mnie sprawdzają. Bałam się, że będę miała jakieś skutki uboczne, ale nic takiego mnie nie spotkało. Czuję się świetnie.
|
![]() |
Dobrze, że ja tych tabletek nie biorę :) Niezmiennie od miesięcy łykam belarę , a to sprawdzone tabletki więc nie mam obaw że z nimi będzie coś nie tak ;) Ja się po nich bardzo dobrze czuję
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|