stromectol ivermektyna iwermektyna ivermectin pasozyty nuzen swierzb
odsprzedam 2 blistry po 6 tabletek po 6mg w oryginalnym opakowaniu kartonowym.
mogę otworzyć i wysłać w dowolnej ilości.
ważność 04.2019.
liczę 20zł/tabletka + wysyłka z tajlandii 20zł lub wysyłka pobraniowa z polski 20zł.
oferuję rowniez inne leki przeciwpasożytnicze na tasiemce, przywry, motylice, glisty.
- prazykwantel od 2.5 zł/tabletka
- yomesan 500mg od 2 zł/tabletka
- vermox mebendazole 100mg od 1zl/tabletka
- zentel 200mg od 10zl/tabletka
leki są kupione w oryginalnym zapieczętowanym opakowaniu, w miarę możliwości bezpośrednio od producenta w ilościach i cenach hurtowych - co przekłada się na niską cenę moich leków. przy mniejszej ilości odliczam do torebek strunowych. przy zakupie połowy opakowania wysyłam w oryginalnym pudełku i dołączam naklejkę.
doliczam 20 zł za lotniczą wysyłkę rejestrowaną z tajlandii lub w przypadku wysyłki z polski 20 zł za pobraniową. powyżej zamówienia 200zł wysyłka bezpłatna.
jestem w stanie pobić każdą opublikowaną cenę, do tego gwarantuję pewność dotarcia leku z tajlandii - jeśli opóźnia się przesyłka, to wysyłam zastępczą z polski.
mogę szukać dowolnych innych leków, mniej popularnych - jakkolwiek, będą one droższe, ze względu na trudniejszy dostęp i cena detaliczna, a nie hurtowa.
stosować można też profilaktycznie, szczególnie, gdy żyje się ze zwierzętami domowymi, w czasie ich odrobaczania.
leczenie najlepiej przeprowadzić w całej rodzinie.
leki przeciwpasożytnicze należy mieszać, bo robaki się szybko uodparniają.
jan krongboon
massagewarsaw@gmail.com
***facebook.com/kurs.tajski
|
|
Iwermektyny Ale tylko Tabletki? Ile Panu zostało
|
|
PROSZĘ UWAŻAĆ I NIE KUPOWAĆ NIC OD OSZUSTA ''MASSAGE WARSAW JAN KRONGBOON'' !!
JA DAŁEM SIĘ NABRAĆ..
|
|
Potwierdzam. Ten chłopak od tabletek to oszust.
|
|
PROSZĘ UWAŻAĆ NA OSOBNIKA PRZEDSTAWIAJĄCEGO SIĘ JAKO Jan Krongboon massagewarsaw gmail com I PRÓBUJĄCEGO SPRZEDAĆ PAŃSTWU NIBY LEKI PRZECIW PASOŻYTOM. TO ZWYKŁY OSZUST. JA DAŁEM SIĘ NABRAĆ.
|
|
konkurencja nie spi, jedna osoba mnozy sie pod roznymi imionami.
Pozdrawiam konkurencje, niestety, musicie obnizyc swoje ceny, zeby miec klientow
|
|
Ja ci dam konkurencję..Będziesz siedział !!!
|
|
Ja z mężem też zostaliśmy oszukani przez niego. Przestrzegamy wszystkich.
|
|
roboty konkurencji moze niech sie najpierw zarejestruja, przedstawia z imienia i nazwiska, bo inaczej to ich brednie mozna traktowac jako oszczerstwo, pomowienie. |
|
UWAGA !
Jan Krongboon
massagewarsaw gmail com
TO JEST OSZUST !
|
|
Odstąpię oryginalną Iwermektynę w tabletkach przywiezioną z USA. Mogę się spotkać na odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka.
Basia tel. 785 597 308
Ww. tabletki to pozostałość po skutecznym leczeniu przeciwpasożytniczym, przeznaczona dla ludzi.
Ww. Iwermektynę przywiozłam z USA dla siebie i swojej rodziny ale już się wyleczyliśmy więc chciałabym pomóc innym.
- tabletki są nieotwierane, fabrycznie zalokowane przez producenta
- data ważności jest bardzo długa
- ww. Iwermektyna szybko wyleczy z pasożytów np. świerzb, demodex (nużeniec), glista, węgorek, włosogłówka, owsiki i inne.
- 100 % skuteczności
NAJSKUTECZNIEJSZA IWERMEKTYNA JEST TYLKO Z USA.
WYSYŁKA Z POLSKI.
Zapraszam do kontaktu telefonicznego.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|