![]() |
Osobom w stanie nietrzeźwości pomoc poza bezwzględnie ratującą życie powinna być udzielana dopiero po pełnym wytrzeźwieniu.
|
![]() |
Serdecznie zapraszamy wszystkich pacjentów na SOR! Remont jest ukończony, każdy pacjent otrzyma od nas bardzo szybką pomoc!!!
|
![]() |
Miałem nieszczęście trafić na SOR w niedzielę, potwierdzam że standard jest dużo lepszy! Na pomoc czekałem 10 min a po 1 godzinie byłem już wypisany. To jest obecnie najlepszy SOR w Lublinie!!!
|
![]() |
Przypominam że nie jest to jedyne miejsce gdzie można uzyskac pomoc.Przeziębienie załatwia w święta nocna i świąteczna opieka.
Lista podmiotów prowadzących działalność leczniczą na terenie miasta:
|
![]() |
Osobom nietrzeźwym należy sie pomoc w pierwszej kolejności, inni niech sobie czekają godzinami jak im sie nudzi w domu
|
![]() |
PSK nr.4 na szpitalnym oddziale ratunkowym czujesz się lepiej jak w domu. Można powiedzieć , że jesteś tam w centrum zainteresowania całego personelu medycznego . Nie wiadomo co się stało . Pacjent wymagający pobytu w szpitalu już po pół godzinie trafia na oddział z kompletem potrzebnych badań. Szalenie miła obsługa i pomyśleć, że to szpital państwowy. Prywatne ośrodki opieki medycznej mogą się teraz uczyć jak powinno się dbać o pacjenta. BRAVO SOR na PSK4. Jestem dumny, że mamy w Lublinie taki szpital. Oby Wasza gorliwość i służba dla potrzebujących osób nigdy nie wygasła.
|
![]() |
Wspaniały zespół, dwa lata temu trafiłam tam po ciężkim wypadku. Wszyscy zajęli się mną z troską i zainteresowaniem,uratowali mi rękę. Bardzo dziękuję i gorąco pozdrawiam
|
![]() |
Przypominam że nie jest to jedyne miejsce gdzie można uzyskac pomoc.Przeziębienie załatwia w święta nocna i świąteczna opieka. Lista podmiotów prowadzących działalność leczniczą na terenie miasta: SZPITALNE ODZIAŁY RATUNKOWE:
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|