![]() |
Nakarmić tą substancją wszystkich,którzy każą ją stosować.Doniesienia nie potwierdzone.Zaprzeczone również nie.
|
![]() |
wiceprezes izby to się zna..
|
![]() |
Cukrzyca typu II jest chorobą uleczalną, wystarczy dieta: albo ketogenna, albo post czasowy dr. Ewy Dąbrowskiej. Sama jestem przykładem oosby wyeczonej z cukrzycy - zamiast wydawac kase na leki zainwestowałam w dietetyka,Jednak dla wielu ludzi wygodniejsze jest brac tableteczki, które niczego nie leczą niż scisle stosowac sie do diety. trujcie się zatem dalej ,,cudownymi'' lekami z trutka na szczury ale nie dziwcie się poózniej skad nowotwowy i inne choroby.
|
![]() |
Ludzie nie rezygnujcie z tych leków. Wszyscy macie dostac raka! Bez tego nie zarobię kasy!
|
![]() |
potwierdzam na II typ nie trzeba leków, na dietetyka uczyłem się sam pół roku po roku na diecie namacalny spdek wagi o 5 kg po drugim roku spadek wagi o kolejne 10 kg i żadna dieta cód nie poskutkuje przy żywieniu marketowym bo najważniejsza jest jakość jedzenia a markety to tylko niewielkie uzupełniacze po tym nie było już wahań cukru i senność w czasie dnia ustąpiła w kolenych latach niewielkie chudnięcie takie nie obciązające organizmu, ogólnie poprawiające się libido i największy sukces to wstawanie jak ranny ptaszek bez budzika - co ciekawe wszystko bez efektu jojo. co ciekawe problemy z cukrzycą pojawiły się po leczenieu farmaceutykami na inne schorzenie które to leki odstawiłem po roku bo w pierwszej połowie roku przytyłem prawie 30 kilogramów i wcale więcej nie jeadłem więc poważnie zaburzyły metabolizm. Co prawda dietetyk nie konsultował tego co robiłem i nie patrzył na ręce ale rodzina chętnie doradzała i prowadziła obserwację. Nawiasem dodam że bez własnego sporego ogródka żeby jeść ekologicznie "bez randapu" i samodzielnego przetwarzania żywności czasami godzinami (jak np. spki własnej produkcji - butelki można zamówić np na allegro) przygotujcie się na spory drenaż kieszeni.
|
![]() |
Obraz władzy w całej okazałości, Od 4 lat widać że zasada "raz" wydać na zasiłek pogrzebowy wychodzi mniej niż leczyć a tym samym refundować leki.
|
![]() |
zamiast wciskać kit podaliby konkretne nazwy i serie leków. to gadanie, że niby bardziej pomoże niż zaszkodzi.. to tylko, by zapobiegać panice.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|