Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Nakarmić tą substancją wszystkich,którzy każą ją stosować.Doniesienia nie potwierdzone.Zaprzeczone również nie.
Odpowiedz
wiceprezes izby to się zna..
Odpowiedz
Cukrzyca typu II jest chorobą uleczalną, wystarczy dieta: albo ketogenna, albo post czasowy dr. Ewy Dąbrowskiej. Sama jestem przykładem oosby wyeczonej z cukrzycy - zamiast wydawac kase na leki zainwestowałam w dietetyka,Jednak dla wielu ludzi wygodniejsze jest brac tableteczki, które niczego nie leczą niż scisle stosowac sie do diety. trujcie się zatem dalej ,,cudownymi'' lekami z trutka na szczury ale nie dziwcie się poózniej skad nowotwowy i inne choroby.
Odpowiedz
Ludzie nie rezygnujcie z tych leków. Wszyscy macie dostac raka! Bez tego nie zarobię kasy!
Odpowiedz
potwierdzam na II typ nie trzeba leków, na dietetyka uczyłem się sam pół roku po roku na diecie namacalny spdek wagi o 5 kg po drugim roku spadek wagi o kolejne 10 kg i żadna dieta cód nie poskutkuje przy żywieniu marketowym bo najważniejsza jest jakość jedzenia a markety to tylko niewielkie uzupełniacze po tym nie było już wahań cukru i senność w czasie dnia ustąpiła w kolenych latach niewielkie chudnięcie takie nie obciązające organizmu, ogólnie poprawiające się libido i największy sukces to wstawanie jak ranny ptaszek bez budzika - co ciekawe wszystko bez efektu jojo. co ciekawe problemy z cukrzycą pojawiły się po leczenieu farmaceutykami na inne schorzenie które to leki odstawiłem po roku bo w pierwszej połowie roku przytyłem prawie 30 kilogramów i wcale więcej nie jeadłem więc poważnie zaburzyły metabolizm. Co prawda dietetyk nie konsultował tego co robiłem i nie patrzył na ręce ale rodzina chętnie doradzała i prowadziła obserwację. Nawiasem dodam że bez własnego sporego ogródka żeby jeść ekologicznie "bez randapu" i samodzielnego przetwarzania żywności czasami godzinami (jak np. spki własnej produkcji - butelki można zamówić np na allegro) przygotujcie się na spory drenaż kieszeni.
Odpowiedz
Obraz władzy w całej okazałości, Od 4 lat widać że zasada "raz" wydać na zasiłek pogrzebowy wychodzi mniej niż leczyć a tym samym refundować leki.
Odpowiedz
zamiast wciskać kit podaliby konkretne nazwy i serie leków. to gadanie, że niby bardziej pomoże niż zaszkodzi.. to tylko, by zapobiegać panice.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...