![]() |
To syf...
|
![]() |
Co to są cukierki fasolki?
|
![]() |
W latach60 i 70 tez palacze twierdzili zepapierosy nie sa szkodliwe. Była moda.
|
![]() |
Polacy jak bydło masowo używa to co szkodliwe, jedzą niezdrowo i tyją, palą epapierochy i wypadają im zęby, 50 kilu letni Polak czy Polka wygladaja jak kaleki otyle kustykajace z zapuchnietymi twarzami. Czemu robimy to z siebie? Czemu nie szanujemy się wzajemnie?
|
![]() |
Polacy jak bydło masowo używa to co szkodliwe, jedzą niezdrowo i tyją, palą epapierochy i wypadają im zęby, 50 kilu letni Polak czy Polka wygladaja jak kaleki otyle kustykajace z zapuchnietymi twarzami. Czemu robimy to z siebie? Czemu nie szanujemy się wzajemnie?Cukierki fasolki mogą być jeszcze bardziej szkodliwe |
![]() |
skooro noe przebadano to skad gadanie ze szkodliwe...po co gadac jak nic sie o tym nie wie...
|
![]() |
Widzę, że lobbyści Philip Morris nie próżnują:) Powiem tak, mija już 2 lata jak przesiadłem się ze zwykłych fajków na elektryki i.... czuję się fantastycznie. Poprawiła mi się kondycja, cera wygląda inaczej, nie mam porannego kaszlu i zapomniałem o zimowych infekcjach, które pojawiały były każdej zimy. Moje ubrania, włosy, auto przestało śmierdzieć. Owszem lepiej nie palić w ogóle ale dla tych którzy mają problem z rzuceniem lepiej przesiąść się na epapierosa. Zamiast kilku tysięcy substancji szkodliwych przyjmujesz kilka a to jednak jest różnica. I druga sprawa... śmierć vaperó w USA była spowodowana paleniem przez nich olejków CDB, czyli wytwarzanych z konopi. Pech chciał, że konopie pochodziły z nieznanego źródła i znajdował się w nich bardzo dużo substancji grzybobójczej, którą podlewano krzaki. Tak więc nie umarli od vapowania a od środków ochrony roślin. Większość liqiudó dostępnych na rynku składa się w 100 procentach ze składników spożywczych o niskiej szkodliwości albo neutralnych dla organizmu.
|
![]() |
stek bzdur nie popartych żadnymi badaniami - zwykła nagonka przemysłu tytoniowego
|
![]() |
Powiem tak, mija już 2 lata jak przesiadłem się ze zwykłych fajków na elektryki i.... czuję się fantastycznie. Poprawiła mi się kondycja, cera wygląda inaczej, nie mam porannego kaszlu i zapomniałem o zimowych infekcjach, które pojawiały były każdej zimy. Moje ubrania, włosy, auto przestało śmierdzieć.Szkoda że tylko tobie się wydaje że wszystko przestało śmierdzieć. Człowiek po jakimś czasie przyzwyczaja się do każdego smrodu. Mdli mnie jak czuję zapach synntetyków z e-fajek. |
![]() |
schab dębski - skład;
wędzonka wieprzowa z dodatkiem wody.mięso wieprzowe 70%, białko sojowe, hydrolizat białka sojowego, trifosforany,, difosforany, polifosforany, substancja żelująca, przetworzone wodorosty morskie, błonnik pszenny, błonnik owsiany, , białko wieprzowe, białka mleka, glutamian monosodowy, , octan sodu, izoaskorbinian sodu, askorbinbian sodu, , glukoza., azotyn sodu.
smacznego !
P.S.
za PRL były normy żywności, teraz wystarczy podać składniki produktu
|
![]() |
A pewno lepiej jarać to gów.no niż szlugi,ale jakby nie było to też jest syf...
|
![]() |
Moim zdaniem e-fajki są szkodliwe ale czy asz tak bardzo trzeba robić z tego aferę?
Skoro w Stanach niedługo będzie wpis o delegalizacji i zakazu sprzedaży a że Polska i USA to bliskie sobie państwa to znaczy że w polskim prawie też będzie wpis o nielegalnosci e-papierosów
|
![]() |
No *** ale o fajkach to nie piszecie że połowa dzieciakow w szkołach pali XD
|
![]() |
Ohh i pomyśleć że to wszystko fundują firmy które produkują zwykle fajki. Ahh ta polska :))))
|
![]() |
Jakie zgony
|
![]() |
epapierosy i wypadanie zębów ?
|
![]() |
Szkoda że tylko tobie się wydaje że wszystko przestało śmierdzieć. Człowiek po jakimś czasie przyzwyczaja się do każdego smrodu. Mdli mnie jak czuję zapach synntetyków z e-fajek.
to chodzi o utrzymywanie zapachu na przedmiotach pozatym po paleniu epepieorsa zapach nie utrzymuje się na przedmiotach jak i na samym użytkowniu po za tym jeśli czujesz glicerol roślinny i aromat w którym wiekszość to alkochol to masz niezły nos bo nie wiem co wolisz zapach palonego amoniaku i tytoniu który już mam mało wspólnego z tytoniem czy zapach nie wiem na przykład pomarańczy
|
![]() |
Skąd wytrzasneliście takie bzdury?
|
![]() |
c*** wam w zęby pozdrawiam 2tc
|
![]() |
Jprdl robią aferę o efajki szkoda że nie robią takiej afery o 12-15 letnich mamusiach
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|