![]() |
Szukam praktycznego prezentu dla moich rodziców. Czegoś, co nie będzie zbierać kurzu na półce, ale faktycznie im się przyda. Macie jakieś pomysły?
|
![]() |
Może coś standardowego – kosmetyki, perfumy?
|
![]() |
A czy to musi być coś konkretnie dla obojga rodziców? Nie lepiej każdemu kupić inny prezent?
I ile mniej więcej możesz przeznaczyć?
Jeśli chcesz kupić coś porządnego to proponuję zegarek. Ale nie byle jakiej firmy ale porządny, dobrej marki. Zerknij sobie tutaj: http://www.czaszegarkow.pl/ - w sklepie możesz znaleźć bardzo wiele promocji na zegarki. Są tam zniżki rzędu 70% na dobre marki. Tak więc może uda Ci się upolować coś porządnego.
|
![]() |
Szczerze? Wolałabym coś mniej oklepanego.
|
![]() |
To może jakieś karty upominkowe.
|
![]() |
Karty? Ale na przykład na co?
|
![]() |
Może na badania lekarskie. Takie ogólne, profilaktyczne, dla każdego.
|
![]() |
A są jakieś przychodnie, które coś takiego oferują?
|
![]() |
No, w Żagiel Med na pewno to mają.
|
![]() |
Dzięki za info :)
|
![]() |
A moze jakiś wypad kupiony na serwisie zakupów grupowych>?Czesto to nie jest duzy wydatek.
|
![]() |
Starsi ludzie nie mają urozmaiconego życia, siedzenie u lekarzy , telewizor, nudne wizyty wnuczków. Może właśnie na prezent zafundować im coś nowego, czego nie znają? Wizyta w orientalnej restauracji, krotka wycieczka lub może inna rozrywka?
|
![]() |
Nie wiem czy wiecie, ale seniorzy także mogą ćwiczyć i prowadzić zdrowy tryb życia, tylko oczywiście wszystko z umiarem :) Ja bym na zachętę zakupił któryś z tych pięknych zestawów do badmintona http://www.badmin.pl/zestawy-do-badmintona-c-89.html?osCsid=729edd77f2fd42fddb9888024d7642ce tylko muszą mieć partnera do gry :)
|
![]() |
To zależy ile chcecie wydać, ale gdybym chciał kupić konkretny prezent dla seniora to bym postawił na choćby masaże, jakieś spa, baseny. Takie rzeczy na Super Prezenty kosztują śmieszne grosze, a przynajmniej prezent zrobi wrażenie.
|
![]() |
Wszystko zależy od usposobienia rodziców i ich wieku. No i oczywiście od tego co tak na prawdę lubią robić.
Ja moim rodzicom z racji że są bardzo aktywnymi ludźmi zwykle kupuję coś do uprawiania sportu (ostatnio dostali ode mnie kije do trekkingu) i byli bardzo zadowoleni. Chociaż można iść w drugą stronę i zasponsorować jakiś zabieg lub coś podobnego. Tutaj ciekawa historia Mirosławy (55 lat) tego jak można poprawić słuch poprzez inwestycję w aparaty słuchowe lub implanty. Wydaje mi się, że jeśli na przykład Twoi rodzice zmagają się z jakimś problemem można im w ten sposób pomóc.
|
![]() |
Moim zdaniem zakup zegarka to świetny pomysł! Sama kupiłam rodzicom na rocznicę ślubu komplet zegarków - i dla mamy, i dla taty. Byli bardzo zadowoleni, zwłaszcza, że zamówiłam grawer
Mogę polecić fajny sklep http://minuta.pl z zegarkami (olbrzymi wybór!) - dobre, znane marki, w sam raz na elegancki prezent.
|
![]() |
Zawsze gdy pytaja takie pytania to padaja jeszcze banalniejsze odpowiedzi :] liczy się gest, pamięć ;)
|
![]() |
Zawsze gdy pytaja takie pytania to padaja jeszcze banalniejsze odpowiedzi :] liczy się gest, pamięć ;)Oczywiście, że liczy się gest :) Też wychodzę z takiego założenia. Jednak każdy lubi dostawać fajne prezenyty, moim zdaniem propozycja zegarka jest bardzo fajna, sama chętnie przyjęłabym taki http://www.minuta.pl/p,zegarek-unisex-triwa-sort-of-black-gold-gold-mesh-last114-me021313,455790.html <3 |
![]() |
eleganckim i niebanalnym prezentem może być oryginalna laska do podpierania. przykład: ******ortomoda.pl/laska-jurata
|
![]() |
w zeszłym roku zrobiłem mojej mamie niezły numer i wykupiłem jej kurs w empiku :d mają tam grupę dla seniorów i dlatego właśni******dziennikwschodni.pl/forum/tematyczne/zdrowie/upominek-dla-seniora,t,101265.htmle na nich się zdecydowałem, myślałem że mnie udusi ale w końcu poszła do szkoły i za***yło, poznała nnowe koleżanki a przez to że w końcu trochę bardziej wyszła z domu to odmłodniała i co chwile mnie zaskakuje nowymi angielskimi słówkami, chyba sam zacznę się poduczać :d
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|