![]() |
Mają tam grupy dla seniorów? Nawet nie wiedziałam. Może i ja pomyślę, żeby mamie sprezentować na gwiazdkę :D Bo ona się stresuje, że z młodymi nie da rady, ale może jakby byli ludzie w jej wieku to by się przełamała. Myślałam, że tam tylko młodzież i dzieci. Bo znajoma mi opowiadała, że empik school ma zajęcia specjalne dla dzieciaków, jej córcia chodzi i ponoć super się tam bawi :) Zajęcia mają po 30 minut i mała w ogóle nie czuje, że się uczy. Fajnie, że są tacy otwarci na różne grupy wiekowe.
|
![]() |
Może faktycznie jakieś suplementy diety, witaminy itp. To się zazwyczaj przydaje i dla seniora nie jest to prezent nie na miejscu. Ja też lubię czasem kupić jakieś fajne ciepłe skarpety lub pantofle. Zresztą o ich zdrowie i dibre samopoczucie trzeba dbać zawsze.
|
![]() |
a nie elegansza będzie biżuteria? przecież są sklepy z niedrogą sztuczną biżuterią i to naprawdę wytworna. pani seniorce może jakąś broszkę, a panu seniorowi hmmm..........może taki kieszonkowy zegarek ***s://***edibazzar.pl/kieszonkowy-zegarek-steampunk-srebrny-m.html ? moim zdaniem idealny dla starszych panów.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|