![]() |
Moja znajoma mówiła ze podczas niedzielnego spotkania w LCK była jakiś impreza dla kół gospodyń wiejskich i była tam żona tego gościa zarażonego z Niedzrzwicy! A było tam około 500 osób!!!!Czy to jest prawda????Gdzie odpowiedzialność władz Wojewidztwa? Po co robić takie imprezy polityczne przed wyborami skoro panuje epidemia?! Czy życie ludzie nie jest dla was ważniejsze? A co będzie jak sie okaże ze była ona zarażona? Kto za to weźmie odpowiedzialność??????
|
![]() |
Grunt to lans w masce. Mimo to przykra sprawa
|
![]() |
Powinni odgrodzic policja i drutem miejscowosc moze byc zarazonych mnostwo ludzi. Powinni zamknac zeby inni sie nie zarazili. Lepiej poswiecic miejscowosc niz duze miasto jakim jest lublin.
|
![]() |
olać to- gdzie są wyniki członków rodzin zakażonych? minęla już doba, nawet jak powtarzali to juz powinnismy wiedzieć, Panie wojewodo helooołłł
|
![]() |
Dziwne żona w kwarantanie a mąż może chodzić bez przeszkód .Jakiś absurd no zhyba że mieszkają w innych mieszkaniach.
|
![]() |
Ja akurat bym się nie zdziwił jakby pan bóg chciał ukarać janowian zarazą, od dawna wiadomo, i w pismach dawno zapisane, że bóg każe fałszywych wyznawców, tych co tylko na pokaz i dla innych składają dłonie. Tam w janowie takich pełno.
|
![]() |
ta maska kojarzy mi się bardziej z pewnymi filmami produkcji niemieckiej...
|
![]() |
Ten Bosak to chyba wyjątkowy cienias że tak go promują
|
![]() |
Kasta zamknięta ?
|
![]() |
A spotkanie pani dyrektor z nauczycielami tez jest brane pod uwage??
|
![]() |
Dobra zablysnelas maska na mordzie i chyba niczym więcej nie zablysniesz. Powodzenia w promowaniu się w tych trudnych czasach kiedy makaron w sklepach brak
|
![]() |
Kiedyś miałem zenadometr ale przy takich okazjach brakuje mu skali, ale rob karierę dziewczynko dalej monsz pewnie dumny ze może innych narażać na ulicy xd
|
![]() |
Nagle wszyscy maja Kontakt z zakazonymi .. Czyzby ten wirus byl w Nas od wiekow ???
|
![]() |
Nie wiem kto głupszy monsz który łazi usyfiony do ludzi czy ona w tej masce ale stop make stupid people famous
|
![]() |
Czy Wy wszyscy hejerzy jesteście naprawdę tak po......bani???? Ludzie rozsądku troszkę, to naprawdę nie boli!!
|
![]() |
Rozumiem że małżonek mieszka w tym samym mieszkaniu? Jeśli tak, to popatrzcie ludzie jacy goopi jesteście w tej swojej panice i czyszczeniu półek sklepowych.
|
![]() |
Moja znajoma mówiła ze podczas niedzielnego spotkania w LCK była jakiś impreza dla kół gospodyń wiejskich i była tam żona tego gościa zarażonego z Niedzrzwicy! A było tam około 500 osób!!!!Czy to jest prawda????Gdzie odpowiedzialność władz Wojewidztwa? Po co robić takie imprezy polityczne przed wyborami skoro panuje epidemia?! Czy życie ludzie nie jest dla was ważniejsze? A co będzie jak sie okaże ze była ona zarażona? Kto za to weźmie odpowiedzialność??????A może lepiej zadac pytanie, czy Pani ta chodziła do pracy i poszła na to spotkanie, gdy już mąz tej Pani, a ojceic ich syna, który przywlókł (żeby było jasne nieświadomie, to nie jego wina!) wirusa z Włoch, miał już objawy "jakiegoś wirusa", bo syn w GW (albo dziennikarz) atakując (nagłowkiem) służby za zaniechania, oświadczył": "sytuacja zmieniła się w ubiegłym tygodniu. Wtedy źle poczuł się ojciec Pawła, 53-latek, który prowadzi własną firmę. Jeszcze w zeszły wtorek pojechał do Szczecina w sprawach biznesowych. W środę po powrocie źle się poczuł. Kolejnego dnia wybrał się do lekarza rodzinnego i dostał antybiotyk oraz leki na kaszel i zbicie gorączki. - Mimo to tato był osłabiony, nigdzie się nie ruszał z domu od czwartku do poniedziałku.". I jeszcze jedno pytanie, czy powiedziano lekarzowi rodzinnemu, że syn był we Włoszech, a jęsli tak, to czy nie ma winy lekarza? Wirus rozpowszechenia się przez ludzką NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ!!! Bądcie odpowiedzialni!! |
![]() |
Hmm... Nieważne co piszą, byle nazwiska nie przekręcali.
|
![]() |
Głupotą jest, że nie badają ludzi pod kątem wirusa... nie wszyscy wykazują oznaki, a mogą zarażać. Podobno w samym centrum Wuhan było małżeństwo z małym dzieckiem, rodzice oczywiście zarażeni, a małemu nic nie było, dopiero jak się zaczęli dopominać o zbadanie syna to wyszło, że też jest "chory" tylko u niego przebiega to bardzo łagodnie, niezauważalnie.
|
![]() |
Pani ta powinna pojechac do magistra zbycha do ministerstwa i z nim pogadac.........on polecialby do kaczor a i z nim pogadal, kaczor jak gada to pluje wiec by zaplul polowe nowogrodzkiej i wreszcie by sie usuneli z zycia publicznego przynajmniej na jakis czas
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|