Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Wolne sonty tez, dopadło? To godzi w ich niezawisłosc. Jaka szkoda trza im wspolczuc I jakies rekompensaty wyplacic bo pozdychaja z glodu
Odpowiedz
Następna gwiazda z Janusza lubelskiego
Odpowiedz
Medal za odwage jej dać i dożywotnią rentę. Oczywiście obowiązkowo w maseczce do koloru stroju. Boże widzisz, a nie grzmisz...
Odpowiedz
Kwarantanna domowa, ona miała kontakt i nie może wychodzić A jej ma z z którym mieszka chodzi do pracy itd.. gdzie tu logika w działaniu
Odpowiedz
Mądra Pani z sądu powinna surowa za to zapłacić, że nie przyznała się do kontaktu z osobą zarażenia korona V i świadomie naraził zdrowie i życie innych osób!!
Odpowiedz
Haha maska przeciwpylowa co ci da xd
Odpowiedz
Mam pytanie, to teraz nagle wirus na papierze się przenosi? Zapewnienia były inne
Odpowiedz
Mortal Kombat !!!
Odpowiedz
P o j e b a n i e c wygląda jak by jej cała rodzina wymarła czarna s u k a
Odpowiedz
Brawo dla ludzi pracujących w sanepidzie w Janowie Lubelskim pełen profesjonalizm wydłużone godziny pracy
Odpowiedz
Po co to pani napisała? 
Odpowiedz
A ochroniarz z sądu w Janowie Lubelskim podlegający kwarantannie w domu wychodzi sobie do znajomego przed klatkę (blok) na papieroska (20 minut temu) . Kompletna nieodpowiedzialnośc i brak rozumu .Ludzie zacznijcie używać mózgu. 
Odpowiedz
Powinni terza ukarac go mandatem , kolegę na kwarantannę i kolega mu powinien podziękowac .
Odpowiedz
Wy ludzie małej wiary, mój ojciec pracuje w sądzie i nie pali papierosów od 20 lat jeśli chodzi o kwarantannę mają pracownicy sądu owszem jednak mój ojciec jest z innej firmy gdzie sanepid stwierdził że go kwarantanna nie obowiązuje póki co, więc co to za farmazony :) do pracy musi chodzić chodź w zasadzie nie wiem po co gdyż każdy ma zakaz wchodzenia do siedziby sądu, ty głupi janowiaku zamiast pisać ***y doinformuj się jak to wygląda i skończ siać panikę proponuję kupić 3 palety cukru i dwie palety mąki i 100 bochenkow chleba tylko później nie zapomnij wyrzucić śmieci bo przecież jak się skończy Koronawirus to będziemy mieli oblezenie szczorow
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...