![]() |
A podobno są tak dobrze przygotowani. Dookoła kraju przypadki koronowirusa, a u nas wszystko cacy. Światowe media podają, że nas ten problem nie dotyczy, bo my mamy swoją plagę. Pis.
|
![]() |
MI tyż dejta, mam mało socjalu, za mało, nawet nie można na urlop pojechać, a już mam dość tego zaściankowego podkarpcia ruskich ludzi.
|
![]() |
A podobno są tak dobrze przygotowani. Dookoła kraju przypadki koronowirusa, a u nas wszystko cacy. Światowe media podają, że nas ten problem nie dotyczy, bo my mamy swoją plagę. Pis.Jakby tego koronawirusa można było wyżebrać w Komisii Europejskiej to już dawno byście to zrobili - niestety trzeba przebierać nóżkami i czekać. |
![]() |
Hola hola koronawirus poczeka propaganda na dude w tvprooaganda nie może czekać a to że nominat z ramienia zorganizowanej grupy przestępczej puszcza zasłonę dymna to każdy pisowiec przyzna.
|
![]() |
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - ***loveto.one/agnieszka96
|
![]() |
Dzięki wirusowi mogą się utrzymać szpitale, sanepid i wszystkie sieci handlowe. Wystarczy popatrzeć co się dzieje w Biedronkach. jak ludzie ogłupieni przez media wykupują towary do czysta a sieci czyszczą magazyny.
|
![]() |
Czy jeden dzien bez bez artykulu o koronowirusie mogl by byc?.Przedtem dzien w dzien bylo o Gorkach Czechowskich
|
![]() |
koronowirus na Ukrainie w Czerniowcach, co wojewoda w związku z tym zarządził na przejciach granicznych z Ukrainą
|
![]() |
Ile pieniędzy przeznaczono na tę walkę z tym wirusem, a ile osób okazało się faktycznie chorych? Co to za jakiś kolejny wymysł? Koszty badań, kwarantanny, itd., a realne zagrożenie i choroba? Czy ktoś nad tym panuje i sprawdza,
czy tylko taki ogólny obłęd?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|