Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wojewoda chce pieniędzy dla szpitali i sanepidu na walkę z koronawirusem

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 marca 2020 r. o 10:28 Powrót do artykułu
A podobno są tak dobrze przygotowani. Dookoła kraju przypadki koronowirusa, a u nas wszystko cacy. Światowe media podają, że nas ten problem nie dotyczy, bo my mamy swoją plagę. Pis.
Odpowiedz
MI tyż dejta, mam mało socjalu, za mało, nawet nie można na urlop pojechać, a już mam dość tego zaściankowego podkarpcia ruskich ludzi.
Odpowiedz
A podobno są tak dobrze przygotowani. Dookoła kraju przypadki koronowirusa, a u nas wszystko cacy.  Światowe media podają, że nas ten problem nie dotyczy, bo my mamy swoją plagę. Pis.
 Jakby tego koronawirusa można było wyżebrać w Komisii Europejskiej to już dawno byście to zrobili - niestety trzeba przebierać nóżkami i czekać.
Odpowiedz
Hola hola koronawirus poczeka propaganda na dude w tvprooaganda nie może czekać a to że nominat z ramienia zorganizowanej grupy przestępczej puszcza zasłonę dymna to każdy pisowiec przyzna.
Odpowiedz
Cześć! Nazywam się Agnieszka, mam 23 lata. Chcę znaleźć mężczyznę do intymnych spotkań i komunikacji. Z przyjemnością odpowiem wszystkim, napisz do mnie na stronie randkowej, oto moja strona - ***loveto.one/agnieszka96
Odpowiedz
Dzięki wirusowi mogą się utrzymać szpitale, sanepid i wszystkie sieci handlowe. Wystarczy popatrzeć co się dzieje w Biedronkach. jak ludzie ogłupieni przez media wykupują towary do czysta a sieci czyszczą magazyny.
Odpowiedz
Czy jeden dzien bez bez artykulu o koronowirusie mogl by byc?.Przedtem dzien w dzien bylo o Gorkach Czechowskich
Odpowiedz
koronowirus na Ukrainie w Czerniowcach, co wojewoda w związku z tym zarządził na przejciach granicznych z Ukrainą
Odpowiedz
Ile pieniędzy przeznaczono na tę walkę z tym wirusem, a ile osób okazało się faktycznie chorych? Co to za jakiś kolejny wymysł? Koszty badań, kwarantanny, itd., a realne zagrożenie i choroba? Czy ktoś nad tym panuje i sprawdza, czy tylko taki ogólny obłęd?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...