Mój partner ma Biotebal men i naprawdę skończyły się jego kłopoty z wypadaniem włosów. Uważam, że ma całkiem przyzwoitą cenę i człowiek zdecydowanie nie przepłaca.
|
|
Ostatnio słyszałam, jak wypowiadała się trycholog i mówiła, że biotyna w dużych dawkach to tylko chwyt merketingowy, bo nadmiaru nasz organizm i tak nie przyswaja. No i teraz jestem w kropce, włosy mi lecą jak szalone, nie wiem, czy to kwestia zmęczenia, stresu, czy przesilenia wiosennego, ale przydałoby mi się jakieś mocne wzmocnienie. Polecicie coś, co ma potwierdzone efekty?
|
|
Też słyszałam że biotyna to nie wszystko. Jak chcesz dobry suplement to Vitapil mogę polecić. Bierze się jedną tabletkę dziennie podczas posiłku. Mega bogaty ma skład i na prawde działa.
|
|
Zgodze się z przedmówczynią, Vitapil uratował mne bardzo, już nie miałam nadziei masakra poprostu. Efekty pojawiły się juz po około miesiącu. Jestem mega zadowolona.
|
|
Nowa, ja też z niego korzystm i akurat w moim przypadku wybór był bardzo trafiony. Nie mam już kłopotów z nadmiwernym wypadaniem włosów.
|
|
Po waszych namowach też kupiłam Vitapil, zaczełam właśnie kurację, już się nie mogę doczekać efektów! :)
|
|
Tarczyca bywa podstępna, przez długi czas nie daje o sobie znać by w końcu szaleć na całego. Ja niestety mam z nia kłopoty i musze ją kontrolować. Szczere mówiąc jedyne, czego używam dla moich włosów to Biotebal. Po nim włosy naprawdę yglądają inacej.
|
|
Proszę tutaj - ***s://***fryzomania.pl/hair-medic-szampon-organiczny-przeciw-wypadaniu-wlosow-200ml.html Żeby realnie można było uzyskać jakikolwiek efekt, najpierw trzeba skorzystać z odpowiedniej jakości kosmetyku. W przeciwnym wypadku nie będziecie mieć szans na jakąkolwiek zmianę na plus. No i do tego - systematyczność.
|
|
Dziewczyny, a czy któraś z Was stosuje może też ten lotion z Vitapil? Macie jakieś efekty? Kupiłam go sobie, ale dopiero zaczynam testować i ciekawa jestem efektów. Póki co mogę powiedzieć, że przepięknie pachnie
|
|
Ja mam i jest przyjemny w stosowaniu, ale ja go stosuję razem z tabletkami vitapil, żeby działać kompleksowo. Mam pierwsze efekty i włosy poprawiają się.
|
|
Fajn ą ofertę preparatów na wypadanie włosów można znaleźć na ***s://kv1.pl/ . Zarówno w moim przypadku jak i kole żanki te produkty się dobrze sprawdzały więc myślę, że warto spróbować. Co do konkretnych propozycji zajrzyj do sieci coś sensownego uda się znaleźć.
|
|
U mnie nic nie pomagało.. żadne cudowne preparaty ani szampony. Ratunkiem dla moich włosów okazała wizyta u trychologa, badania, a na samym końcu kuracja. Byłam w klinice Hair-Med. Jeżeli na Was również nic nie działa, to proponuję wybrać się do nich. Gwarantuję, że warto.
|
|
Polecam Pure Collagen w kapsułkach od Noble Medica. W składzie zawiera kolagen z ryb morskich, który znacznie zapobiega wypadaniu włosów i wzmacnia ich kondycję. Używam go kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
|
|
Zmagam się z takim wypadaniem po ciąży, a dokładnie po urodzeniu dziecka, bo w ciąży włosy były piękne. Nie było to związane z hormonami, a po prostu organizm sobie tak postanowił. Pomogły mi kosmetyki KV-1 dostępne w sklepie kv1.pl.
|
|
Kiedyś miałam bardzo gęste włosy, po ciązy mi się przerzadziłi i osłabiły. Musiałam je skrócić, zaczęłam używać wcierki kaminomoto, by je odbudować, jest lepiej. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła znowu się chwalić długimi, gęstymi włosami.
|
|
Tutaj macie wszystko pokazane - fryzomania.pl/tahe-organic-care-intensive-ampulki-przeciw-wypadaniu-wlosow-15x5ml.html
Kwestia systematyczności w stosowaniu i efekt powinien być, ale od razu cudów nie będzie.
Ale odpowiednie działanie zmiany przyniesie.
|
|
Spróbuj sobie może kosmetyków KV-1. To jest taka firma, która produkuje specjalistyczne lecznicze preparaty na wypadanie.
|
|
Jak dla mnie najlepiej sprawdza się biotebal. Dopiero po nim zaczyma widzieć różnicę. To już dwa miesiące, został ostatni i wszystko będzie jak dawniej. Piękne włosy, zero wypadania i łamania się.
|
|
Miesiąc temu zaczełam wzmacninie włosów Biotebalem, to mój sprawdzony produkt. Wiem jak działa i jak wpływa na mój orgaznim. Po ciąży włosy zawsze wypadają i potrzebują odpowiedniej pielęgnacji. Jeśli są o tego odpowiednie metody, warto z nich skozystać.
|
|
Martyna, on jest znany od lat ze swojego działania. Pamiętam jak kilka lat temu, po urodzeniu dziecka wypadały mi włosy. Trzy miesiące kuracji w zupełności wystarczyły, by odmienić ich stan. To naprawdę dobre rozwiązanie.
|
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|