Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
przed zakupem radzę sprawdzić gdzie ją wyprodukowano. Większość w... Chinach.
Odpowiedz
Serio tyle turystów sie do Azji teraz wybiera??
Odpowiedz
No to teraz jarek na krok nie opuści pieczary na Żoliborzu. Do środka też nie wpuści przez szybę będą z nim pisiury knuly.
Odpowiedz
W sklepie budowlanym są maseczki.
Odpowiedz
Powinni zająć się dekomunizacją Lublina oraz lublinianami obsmarowywanymi g*wnem
Odpowiedz
Maseczka w zaden sposób nie chroni przed zarazenie, jest dla osoby zarazonej raczej aby nie przekazywala dalej zarazkow.
Odpowiedz
Chińskie maseczki ich samych nie uchroniły. Dlatego ,że o myciu rąk zapomnieli przy kontakcie z żywnością i nie tylko.
Odpowiedz
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK jak to już można było przewidzieć puste słowa i obietnice wielkich ministrów przecież to tylko DOBRA ZMIANA.bolesna prawda
Odpowiedz
Panie redaktorze wez pan prześcieradło i naszyj sobie maseczek. Taki sam bedzie rezultat w ochronie przed wirusem
Odpowiedz
Japonczycy od dawna chodza w maseczkach kiedy sa np chorzy na grype a wiec maseczki chronia przed zarazeniem droga kropelkowa ale wiodczenie przecierz caly swiat sie myli noszac maseczki a polska cebula pod dowodzwem PiS-u jak zwykle wie najlepiej. K...a co za zje.a ciemnota w tym przekletym kraju.
Odpowiedz
Maseczka w zaden sposób nie chroni przed zarazenie, jest dla osoby zarazonej raczej aby nie przekazywala dalej zarazkow.
 Nie wypowiadaj sie pisowski balwanie jezeli nie masz pojecia o temacie i jeszcze tylu imbecyli mu przyklaskuje...
Odpowiedz
proste mówią że sa przygotowani a tak naprawdę..... jak zwykle gadają głupoty,a ktos jak by chciał to by sobie zamówił maseczki na internecie zaraz podłapie ktoś pomysł i maseczki będa po 50zł za sztukę,tak jak mówi lekarz jak mamy grypę to powinnismy nosic maseczkę ale w tym dziwnym kraju yyy "polska" dziwnie by sie na niego patrzyli .....Ktoś to musi w koncu przełamać niech zorganizuja marsz jak na paradzie równosci i bedzie juz krok do przodu
Odpowiedz
Ja kupiłem w zamondo na Koncertowej, tam póki co jeszcze mają.
Odpowiedz
Podaję link do tych maseczek:  ***s://zamondo.pl/product-pol-20080-MASECZKA-ANTYWIRUSOWA-3-WARSTWY-KORONAWIRUS-50SZT.html
Odpowiedz
Taki sam szturm na maseczki jak w Irlandii podobno :) A jeszcze nikogo w masce nie widziałem
Odpowiedz
Cześć kochanie, Oto szansa na wygranie gotówki. Global Lotto świętuje 10. rocznicę, daje każdemu szansę wygrania głównej wygranej za darmo. Wystarczy odwiedzić stronę internetową, ***s://globalotto.online wybrać sześć liczb losowych z selektora, wprowadzić szczegóły i grać. Poczekaj na losowanie. Jeśli wybierzesz do 6 poprawnych liczb, wygrasz 400 000 $. Jest całkowicie darmowy przez następne 7 dni .... więc spróbuj szczęścia, jackpot może być Twój!
Odpowiedz
Byłam w kilku aptekach, ale nigdzie nie ma już maseczek. Wiem doskonale, że nie chronią one przed zarażeniem. Chodzi mi bardziej, żeby zabezpieczyc się na wypadek, gdy zachoruję (na korono, czy zwykłą grypę) - żeby nie zarażać TŻta, czy rodziców... Jak myślicie, ile to wszystko jeszcze potrwa? Czy opłaca się zamawiać maseczki z chin? Z tego, co widzę to jest tam dostępnych mnóstwo maseczek ***s://link.do/eWgDI
Odpowiedz
W aptekach brakuje maseczek. Ja znalazłam stronę ******maseczki.net/, gdzie maseczki dostępne są od ręki.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...