![]() |
przed zakupem radzę sprawdzić gdzie ją wyprodukowano. Większość w... Chinach.
|
![]() |
Serio tyle turystów sie do Azji teraz wybiera??
|
![]() |
No to teraz jarek na krok nie opuści pieczary na Żoliborzu. Do środka też nie wpuści przez szybę będą z nim pisiury knuly.
|
![]() |
W sklepie budowlanym są maseczki.
|
![]() |
Powinni zająć się dekomunizacją Lublina oraz lublinianami obsmarowywanymi g*wnem
|
![]() |
Maseczka w zaden sposób nie chroni przed zarazenie, jest dla osoby zarazonej raczej aby nie przekazywala dalej zarazkow.
|
![]() |
Chińskie maseczki ich samych nie uchroniły. Dlatego ,że o myciu rąk zapomnieli przy kontakcie z żywnością i nie tylko.
|
![]() |
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK jak to już można było przewidzieć puste słowa i obietnice wielkich ministrów przecież to tylko DOBRA ZMIANA.bolesna prawda
|
![]() |
Panie redaktorze wez pan prześcieradło i naszyj sobie maseczek. Taki sam bedzie rezultat w ochronie przed wirusem
|
![]() |
Japonczycy od dawna chodza w maseczkach kiedy sa np chorzy na grype a wiec maseczki chronia przed zarazeniem droga kropelkowa ale wiodczenie przecierz caly swiat sie myli noszac maseczki a polska cebula pod dowodzwem PiS-u jak zwykle wie najlepiej. K...a co za zje.a ciemnota w tym przekletym kraju.
|
![]() |
Maseczka w zaden sposób nie chroni przed zarazenie, jest dla osoby zarazonej raczej aby nie przekazywala dalej zarazkow.Nie wypowiadaj sie pisowski balwanie jezeli nie masz pojecia o temacie i jeszcze tylu imbecyli mu przyklaskuje... |
![]() |
proste mówią że sa przygotowani a tak naprawdę..... jak zwykle gadają głupoty,a ktos jak by chciał to by sobie zamówił maseczki na internecie zaraz podłapie ktoś pomysł i maseczki będa po 50zł za sztukę,tak jak mówi lekarz jak mamy grypę to powinnismy nosic maseczkę ale w tym dziwnym kraju yyy "polska" dziwnie by sie na niego patrzyli .....Ktoś to musi w koncu przełamać niech zorganizuja marsz jak na paradzie równosci i bedzie juz krok do przodu
|
![]() |
Ja kupiłem w zamondo na Koncertowej, tam póki co jeszcze mają.
|
![]() |
Podaję link do tych maseczek: ***s://zamondo.pl/product-pol-20080-MASECZKA-ANTYWIRUSOWA-3-WARSTWY-KORONAWIRUS-50SZT.html
|
![]() |
Taki sam szturm na maseczki jak w Irlandii podobno :) A jeszcze nikogo w masce nie widziałem
|
![]() |
Cześć kochanie,
Oto szansa na wygranie gotówki. Global Lotto świętuje 10. rocznicę, daje każdemu szansę wygrania głównej wygranej za darmo. Wystarczy odwiedzić stronę internetową, ***s://globalotto.online wybrać sześć liczb losowych z selektora, wprowadzić szczegóły i grać. Poczekaj na losowanie. Jeśli wybierzesz do 6 poprawnych liczb, wygrasz 400 000 $. Jest całkowicie darmowy przez następne 7 dni .... więc spróbuj szczęścia, jackpot może być Twój!
|
![]() |
Byłam w kilku aptekach, ale nigdzie nie ma już maseczek. Wiem doskonale, że nie chronią one przed zarażeniem. Chodzi mi bardziej, żeby zabezpieczyc się na wypadek, gdy zachoruję (na korono, czy zwykłą grypę) - żeby nie zarażać TŻta, czy rodziców...
Jak myślicie, ile to wszystko jeszcze potrwa? Czy opłaca się zamawiać maseczki z chin? Z tego, co widzę to jest tam dostępnych mnóstwo maseczek
***s://link.do/eWgDI
|
![]() |
W aptekach brakuje maseczek. Ja znalazłam stronę ******maseczki.net/, gdzie maseczki dostępne są od ręki.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|