Stosujecie, albo stosowaliście kiedyśtego rodzaju produkty? Czeka mnie w najbliższym czasie operacja przepukliny (brzuszna) i lekarz zasugerował, żebym przed operacją i zaraz po niej sięgnęła po taki produkt, bezresztkowy, który nie będzie powodował puchnięć, wzdęć itp. W aptece DOZ zwróciłam uwagę na Fresubin, mają różne smaki i cena chyba też ok. Sprawdza się taka dieta?
|
|
Nie wiem jak przed operacją, czy po, ale myślę, że stosowałabym się do zaleceń lekarza. Ale co do produktów to znam, bo od jakiegoś czasu jestem na diecie i zdarza mi się je kupować, żeby podbić sobie białko
|
|
czy ten fresubin nada się też dla starszej osoby po długotrwałej chorobie? Jakie smaki na start polecasz bo chcę na wyprobowanie kupić.
|
|
czy ten fresubin nada się też dla starszej osoby po długotrwałej chorobie? Jakie smaki na start polecasz bo chcę na wyprobowanie kupić.Jak najbardziej, możesz te drinki w kilku smakach kupić w aptekach DOZ na pewno, świetne są też dla osób starszych, które mają już problme z jedzeniem stałych pokarmów |
|
Od siebie dodam jeszcze, że są też takie napoje Frebini, kupiłam jakiś czas temu w aptece DOZ dla córki, która była przeziębina i nie miała apetytu. Wszystkie trzy smaki bardzo odpowiadają córeczce:)
|
|
Mojej mamie też ostatnio kupowałam te nutridrinki w doz właśnie kiedy miała zapalenie gardła i nie mogła jeść, a dzięki nim miała wiecej siły i energii. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|