- Jednak się tłumaczy. Jeżeli jest niewinny, to dlaczego się tłumaczy? Jeśli zaś jest winny, to powinna go spotkać sprawiedliwość (zaś samosąd prawie zawsze jest zaprzeczeniem sprawiedliwości).
- Lewica za faszystowski projekt pandemiczny powinna zostać oficjalnie zdelegalizowana - trzeba masowo żądać od Ministra Sprawiedliwości zawnioskowania do Trybunału Konstytucyjnego o stwierdzenie, że działalność Lewicy (a może także jej cele) jest sprzeczna z Konstytucją!
|
|
... wladza robi ze strachu pod siebie. Szczepienia nir dzialaja. Próbują falsami chronić swoje dpy przed sprawiedliwością, która będzie NORYMBERGA 2.0
|
|
... wladza robi ze strachu pod siebie. Szczepienia nir dzialaja. Próbują falsami chronić swoje dpy przed sprawiedliwością, która będzie NORYMBERGA 2.094% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
|
Teraz MZ z wieeelkim trudem podaje, że 30% zgonów, to zaszczepieni...- czujecie, co się wydarzy, jak ktoś upubliczni prawdziwe dane z polskich serwerów MZ? - kto ma oczy niechaj czyta: stevekirsch.substack.com/p/latest-devastating-news-on-the-vaccine
|
|
Przeczytajcie historię jednej zmarłej osoby.... to pokaże Wam skalę patologii w pewnych grupach "zaufania": wydarzenia.interia.pl/autor/irmina-brachacz/news-szpital-wypisal-chora-z-covidem-do-domu-zmarla-po-kilku-godz,nId,5677820
|
|
Zamierza zglosic do prokuratury ale najpierw zglosil do Dziennika Wschodniego. Facet pewnie musi buc z postkomunistycznej nomenklatury - Partia Wmiestie, KPP lub SLD?
|
|
Przeczytajcie historię jednej zmarłej osoby.... to pokaże Wam skalę patologii w pewnych grupach "zaufania": wydarzenia.interia.pl/autor/irmina-brachacz/news-szpital-wypisal-chora-z-covidem-do-domu-zmarla-po-kilku-godz,nId,5677820Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|