10 km ??? hahahahaaaaa gdzie on to wyczytał ???
|
|
No wiadomo, że to złodziejski naród. Jak mówi pan Paluch, nigdzie nie kradli uli, dopiero tutaj. Polacy znani są na świecie ze swoich lepkich rączek. Przykład to samochody kradzione w na potęgę w Niemczech w latach 90-tych. Wstyd!
|
|
wychodować przez ch to jest dopiero dziennikarstwo lubelskie
|
|
wychodować przez ch to jest dopiero dziennikarstwo lubelskienie ma w tym artykule takiego słowa |
|
Do gościa z 15:58,Polacy nie kradli w Niemczech tylko odbierali to co im odebrano w czasie II wojny...!
|
|
Ja się niestety kompletnie na tym nie znam. Nie będę mógł w tym temacie pomóc...
|
|
Do gościa z 15:58,Polacy nie kradli w Niemczech tylko odbierali to co im odebrano w czasie II wojny...!uuu, ale tłumaczenie zwyczajnego złodziejstwa. To może idąc twoim tokiem myślenia, żydzi też niech przyjdą i odbiorą co zabrali im polacy? |
|
Do gościa z 15:58,Polacy nie kradli w Niemczech tylko odbierali to co im odebrano w czasie II wojny...!kradną też w holandii, i? co i kiedy w przeszłości holendrzy zabrali polakom? |
|
Wszystkie pszczoły powinny posilić się ... tym złodziejem. Hańba!!!
|
|
Mi w Nysie rok temu w maju ukradli 7 uli z pszczołami, ani miejscowy związek nie zainteresowani. dałem ogószenie w MP . i wyznaczyłem 1tys. zł. nagrody. Zero odzewu. Też uważam, że nie ukradł pszczół gołębiarz, tylko doświadczony pszczelarz z kolegami, napewniej miejscowi. Nagroda aktualna.
|
|
Debilu! Nie wyczytal tylko wie, poniewaz jest pszczelarzem!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|