Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Dorsz: Kardamon
Dorsz jest w Polsce najbardziej lubianą rybą. W złożeniu z frytkami pojawia się w lubelskich restauracjach. Najsmaczniejszą częścią dorsza jest polędwica.
W restauracji Kardamon warto zamówić „Polędwicę z dorsza z pęczotto szafranowym i konfiturą z rydzy”. Mięso jest arcydelikatne, kasza pęczak bardzo tu pasuje, a konfitura z rydzy podkręca smak dania. W Kardamonie zjecie także porządny stek z łososia i filet z sandacza.