Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Arte del Gusto
To tu pierwsze pizze wypiekał Ivo Violante, wcześnie nadzorując budowę pieca opalanego drewnem. Restauracja wówczas nazywała się Auriga, a doskonale wypieczone ciasto było znakiem rozpoznawczym miejsca. Kucharz się zmienił, piec został, a pizza nadal niezmiennie smakowita.
Decydują o tym włoskie składniki, ściągane bezpośrednio z Italii. Od mozarelli, przez prosciutto crudo, salami, pancettę. Zresztą, na miejscu działają małe delikatesy z takimi cymesami, jak na przykład pikantne konfitury czy musztarda w kilku smakach. Jeśli dodać do tego profesjonalną obsługę kelnerską, to mamy niemal idealne miejsce na pizzę. Niemal, bo włoski pizermen czasem lubi się zagadać i pizza się dobrze przypiecze.