Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Jagnięcina, sum i creme brulle z rokitnikiem
Świetnie wygląda propozycja restauracji Insomnia (na zdjęciu). To comber jagnięcy podawany na puree z batatów i owocami granatu, zielone pistacje.
A co przygotuje Piotr Wójcik w Restauracji Sarzyński? Filet z suma z Pustelni, karmelizowana cykoria, majonez cytrusowy vege, chips amarantus. Wójcik zdobył w zeszłym roku prestiżowy tytuł Good Chef.
Prezentację dań kończymy słodkim akcentem. Jarosław Sak, szef kuchni Trybunalska City Pub podejmie was na słodko takim deserem: creme brulle, rokitnik, orzech laskowy.