Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Czarcia Łapa, Lublin: ryby z grilla
Świetna dorada z grilla. Maciej Borucki, szef kuchni ma nadzwyczajną zdolność do wykorzystywania ziół przy grillowaniu. Całe gałązki rozmarynu odbijają się na rybie złocistym wzorem.
Ale to jeszcze nie koniec. Grillowana ośmiornica z pieczonymi warzywami nie ma sobie równych. Szproty w rozmarynie są bardzo dobre. Borucki potrafi zgrillować wszystko. Od bagietki, przez krewetkę, po kawałek pizzy. Ciekawe miejsce, pełne inspirujących smaków.