Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Ego hotel Alter: pierwszorzędna kuchnia
Karol Zając, młody szef kuchni gotuje świeżo, sezonowo, lokalnie i z roku na rok rozwija swój talent. Przykład? Parfait z kaczej wątróbki, masło, śliwki, brandy, wino Kagor, brioch, konfitura z czerwonej cebuli - co to za przystawka.
Dobrego szefa poznać po bulionie. Bulion grzybowy gotowany na wołowinie z pierożkami grzybowymi to dzieło sztuki. Wśród dań głównych: Comber jagnięcy, ziemniak, glazura winno-miodowa, kapusta włoska, sos borowikowy, purée marchewkowe, karmelizowany por. Nasz ulubiony deser to Brownie, słonecznik w karmelu, lody mleczne, dżem mirabelkowy i mięta.