Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Atrium
Niezmiennie trzyma poziom. Właścicielka - Iwona Baruk - przez kilka lat pracowała we włoskich restauracjach. Jej oczkiem w głowie są makarony i sposób ich gotowania. Gotowanie makaronu jest rodzajem wtajemniczenia. Makaron ma być ugotowany al dente (jędrny, lekko twardy), w Atrium rozróżnia się kilka stopni owej jędrności. W zależności od rodzaju makaronu i dodatków.
W tej włoskiej restauracji najbardziej polecamy makarony z owocami morza. Na przykład z vongolami. Te smakowite małże można sobie zażyczyć w wersji rosso (z pomidorami) lub bianco. Dobre w Atrium jest jeszcze to, że właścicielka używa świeżych owoców morza, stąd także fantastyczny smak makaronów.