Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Bar Pstrągowo, Żółtańce-Kolonia koło Chełma
Najbardziej znany bar rybny w regionie, odwiedzany przez turystów z całej Polski. Ryby cieszą się taki uznaniem turystów, że właściciele postanowili otworzyć restaurację rybną w Warszawie.
W sezonie jest tu bardzo tłoczno. Malownicze stawy i wędzarki robią klimat. Hitem są szaszłyki z wędzonych ryb. Pstrąg smażony na oleju rzepakowym z masłem czosnkowym, to moim zdaniem jedno z najlepszych dań rybnych w regionie. Filet z pstrąga pieczony w salsie cytrynowej również godny polecenia. A sandacz z pieca lub na parze - z młodymi ziemniakami - wyborny.
Kiedy tylko jest okazja, wpadamy tu na zupę rybną. Jest delikatna, aromatyczna, zawiera mięso różnych ryb. Oraz na kawałek ryby wędzonej.