Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Stół i Wół: Tatar z sezonowanej wołowiny
Restauracja ma specjalistyczną szafę, gdzie tygodniami dojrzewa wołowina. Dojrzewając nabiera smaku, aromatu, ostrości. Tatar z takiego mięsa ma inny, bogatszy, bardziej zdecydowany smak. Zjecie tu „klasykę”, czyli tatar siekany z sezonowanej polędwicy wołowej, żółtko, jaja, cebula, ogórek kiszony, marynowane kurki, musztarda dijon.
Ale nam najbardziej smakuje tatar siekany z sezonowanego rostbefu, z dressingiem musztardowym, emulsją z żółtka, grzankami, sosem Worcestershire i frytkami.