Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Jean Bos
restauracja Eco w Lublinie
Był szefem kuchni pałacu królewskiego w Brukseli, gotował dla króla Baudouina I i jego małżonki Fabioli. Towarzyszył im w 260 oficjalnych wizytach międzynarodowych. W latach 90. był szefem kuchni w pałacu księcia Rainiera w Monako, a później szefem kuchni Grand Hotel de Cala Rossa na Korsyce (wówczas 2 gwiazdki w prestiżowym przewodniku Michelin). W 2007 roku otrzymał dyplom i medal „Najlepszy Kucharz Świata”.
W Lublinie prowadzi swoją Akademię Molekularną. W restauracji Eco wyciąga z potraw maksimum smaku. Ostatnio wprowadza do karty dania, której gotował dla króla. Na przykład pyszny rosół z przepiórki.