Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Mateusz Ciołko
Perłowa Pijalnia Piwa
Pierś gęsi sous vide marynowana w jałowcu i herbacie, krokiet z kaszy gryczanej, zielony pomidor w occie z derenia, purée z głogu marchwi i wanilii, olej z suszonego jarmużu, demi glace z gęsi z sokiem z buraka - za tak wspaniałe danie Matusz Ciołko zajął II miejsce w konkursie z okazji akcji „Gęsina na Świętego Marcina”.
W tym roku do konkursu zgłoszono rekordową ilość receptur. Wzięło w nim udział ponad 130 najlepszych restauracji z całej Polski. Zaszczytny tytuł przyznali sami kucharze. W jego restauracji zjecie pierożki z wieprzowiną rasy puławskiej, kiełbaski i żeberko wędzone z puławskiej.