Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
BelEtage IBB Grand Hotel Lublinianka: Góra górą
Jego śledź na sałatce ziemniaczanej z cebulką i jabłkiem, z sosem jogurtowo-koperkowym i marynowanymi kurkami nie ma sobie równych. Rosół z kołdunami baranimi to świetne danie.
Wybitnym daniem drugim jest stek z polędwicy wołowej w sosie z porto, z zielonego pieprzu lub Bearnaise do wyboru, z ziemniakami zawijanymi w boczku i grillowanymi warzywami. Artur Góra, szef kuchni, po europejsku interpretuje kuchnię lubelską, hoduje zioła i kwiaty jadalne, a w czwartki zawsze przyrządza świeże owoce morza.