Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Bombardino
Nowa restauracja na ulicy Gęsiej w Lublinie. Specjalizuje się we włoskich makaronach i włoskiej pizzy. Ireneusz Michaluk, szef kuchni w Bombardino, długo pracował we włoskich restauracjach.
Sposób na dobry makaron? - Dobre składniki. Używam włoskich wędlin i serów najwyższej jakości - mówi Michaluk.
Jedliśmy Spaghetti a’la Carbonara z pancettą, cebulą, czosnkiem, śmietaną, żółtkiem i Grana Padano cudowności wielkiej oraz tagliatelle z kurczakiem, śmietaną, pieczarką, pastą truflową i Grana Padano. Dobry włoski makaron. Perfekcyjnie ugotowany. Pomimo obfitości sosu, jędrny do ostatniego kęsa. Plusem są też dobre ceny: „wypasiona” Carbonara kosztuje 20 zł.