Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Chata Rybaka, Bondyrz
Dopieszczony, klimatyczny obiekt, woda, zieleń... można odpocząć. W karcie prawdziwy rarytas: rosół z ryb z uszkami rybnymi. Trochę w tonacji wschodniej uchy. Oraz pierogi z rybą i szpinakiem.
Co na obiad? Koniecznie zamówcie prowansalską zup rybną na pstrągach. Wśród wielu propozycji szczególnie polecamy pstrągi z pieca faszerowane jabłkiem i chrzanem. Rarytasem jest Pstrąg z Wędzarni Szefa podawany w temperaturze 50 stopni Celsjusza. Świeża ryba, dobrze dobrane drzewo, talent tego, co wędzi - to recepta na sukces, czyli świetną, wędzoną rybę.