Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
BelEtage IBB Grand Hotel Lublinianka
Artur Góra, szef kuchni, na przystawkę przygotował „Mus cielęcy, warzywa, palony por, chutney z jabłka i pomarańczy”. Danie główne to popis jego mistrzostwa, czyli „Antrykot wołowy sous vide, sos z sera pleśniowego, frytki steakhouse, marynowane warzywa (cukinia, papryka, bakłażan, ocet balsamiczny, chili, oliwa)”. Mięso ma delikatny, maślany smak. A na finał „Sorbet: burak, wiśnie, maliny”.