Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Czarcia Łapa
Szef Maciej Borucki robi rewelacyjne Hot Rigatoni. Podstawą jest nduja; bardzo ostra włoska kiełbasa, którą smaruje się jak naszą metkę. Produkuje się ją z tłustych kwałków wieprzowiny, ostrej papryki, soli i przypraw. Kiełbasa jest wędzona w drzewie oliwkowym i akacjowym, dojrzewa nawet 150 dni.
Rigatoni to rzymski makaron. Duże rurki o szerokim przekroju i pasiastej powierzchni pozwalają nabierać sos i wyjeść go do końca. Borucki dodaje do Rigatoni wspomnianą ostrą kiełbasę, pancettę, dobry sos pomidorowy, białe wino, parmezan.