Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Piotr Kwiatosz
Chapter One by Piotr Kwiatosz
Jeden z najzdolniejszych szefów kuchni w regionie. Nie wystarczyła mu restauracja 16 stołów. Ostatnio otworzył swoją autorską restaurację typu „fine dining”, gdzie podaje małe porcje wyszukanych dań.
To miejsce na wyrafinowaną, ale też drogą przygodę. Polędwica wołowa à la Rossini kosztuje 110 zł. Sola dover meunière z migdałami kosztuje 125 zł (to sola po młynarsku: w klasycznej, szlachetnej postaci.