Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Kogel Mogel (Krakowskie Przedmieście 54): Najlepszy schab z kostką
To schab z kostką, puree ziemniaczane, marynowana cukinia i sos maślany. Danie malowniczo prezentuje się na talerzu, schabowy został na nim umieszczony w pionie.
Jak ja się cieszę, że Kogel Mogel pięknie się rozwija, że w karcie znalazł się schabowy podawany jak należy. Czyli z kostką. W czym schab z kostką jest lepszy od schabu bez kostki? Ano tym, że na styku mięsa i kostki właśnie występuje kumulacja smaków. Schab z Kogla jest bardzo soczysty, ma piękny zapach i aromat – w złożeniu z pierwszorzędnym puree – i maślanym sosem – zachwyca. Danie kosztuje 26 zł.