Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Magia: Po francusku i z jesiotra
Dla koneserów prawdziwy tatar jest jeden. To tatar z koniny. Ten podawany w restauracji Magia jest bardziej delikatny od zwykłego tatara.
Ale my namawiamy na skosztowanie tatara po francusku. W wersji klasycznej używa się sosów Worcestershire, Tabasco oraz musztardy dijon i ketchupu. A także szalotki, kaparów, korniszonów, soli i pieprzu. Francuzi jedzą swojego tatara z frytkami.
Prawdziwym rarytasem jest tatar z jesiotra podany z jabłkiem, jalapeno, kaparami, marynowanym imbirem i kawiorem z łososia.