Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Old Pub: Tatar Doroty
Dorota Otachel, szefowa kuchni i właścicielka restauracji Old Pub ma konika na punkcie najlepszej wołowiny, steków, carpaccio i tatara właśnie.
Polędwicę na tatara wybiera osobiście. Po swojemu oczyszcza mięso. Sieka, miesza, doprawia szukając idealnego smaku. Tatar z polędwicy wołowej podawany jest z cebulą, pomidorem, suszonym borowikami, pieczarkami, kaparami, i ogórkiem konserwowym. Naszym zdaniem, najbardziej przypomina w smaku mistrzowskie tatary podawane przez mistrzów lubelskiej kuchni w latach 1960-1981.