Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Willa Filiks w Nałęczowie: Polędwiczka z dorsza podwędzana na drzewie śliwkowym
Z sosem limonowo - kaparowym, podana z zapiekanym ziemniakiem i serem wędzonym. To kolejny dowód na kreatywność Agnieszki Filiks, która w końcu ma swoją autorską restaurację w Nałęczowie. W karcie doskonałe zupy, jak rosół z pierożkami jagnięcymi i rydzami i pokrzywowa z wołowiną.
Delikatna cielęcina na gołąbkach z kaszy jaglanej w sosie kurkowym to zaś świetna interpretacja lubelskiej regionalnej kuchni. Podobnie jak kacze żołądki w borowikach na plackach ziemniaczano-warzywnych czy kasztany na gorąco z pieczonym jabłkiem w cynamonie i z wanilią.