Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Trzy Romanse Hotel Wieniawski: Z wędzoną szalotką
Piotr Skwarek, szef kuchni w Trzech Romansach ma talent do utrafienia ze smakiem w samo sedno. Tak jest z jego carpaccio, do którego serwuje puree ze smardzów, czosnek niedźwiedzi, ser pleśniowy i rzodkiewkę. Albo z sałatką: solona wołowina, ser Bursztyn, jajko, buraki, rzodkiewka, musztardowy vinaigrette. Dania są wyważone, harmonia między mięsem i dodatkami zachowana, a doskonały smak mięsa jest na pierwszym planie. Tak jest także w tatarze z polędwicy wołowej, do którego Piotr serwuje wędzone szalotki, keczup z cebuli, marynowaną gorczycę i sepię.