Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Tatar z tuńczyka: Arte del Gusto
Wśród rybnych przekąsek furorę robi tatar. Najczęściej restauracje podają tatara z łososia, rzadziej śledzia. „Tatar z tuńczyka z musztardą, pesto i suszonymi pomidorami”, który podaje Arte del Gusto jest doskonały. Smak tuńczyka, wybitna włoska musztarda, piękne pesto i słoneczne pomidory - w sam raz na zimową chandrę. Komu tuńczyka mało, niech zamówi polędwicę z tuńczyka z grillowanymi warzywami.
Na zdjęciu Krzysztof Bogdan z Arte del Gusto.