Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
W 2004 roku Maja Podleśna zaczęła pisać ikony. Rok później w kościele parafialnym w Pliszczynie jej pierwsza ikona Chrystus Pantokrator została uroczyście poświęcona.
Nasza regionalna kuchnia nie ma sobie równych w Polsce. A potrawy nagrodzone podczas tegorocznej edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” to prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej. Smaki Regionów są trendy.
Przedstawiamy 27 najciekawszych produktów turystycznych naszego regionu, które walczą o certyfikat Polskiej Organizacji Turystycznej
Oto najlepsze przepisy, które zyskały nasze uznanie. Jadwiga: Fioletowe gołąbki, Adrian: Gołąbki w liściach winogronowych, Ilka_86: Leczo z pulpecikami, Łukasz: Zupa z klopsikami, Sylwia: Miks witamin. Gratulujemy.
Mają genialny kapuśniak, ruskie pierogi, wątróbkę i dobry marketing.
Polędwiczki po gęsieńsku, sery kodeńskie, dzik pieczony, szynka staropolska w ziołach, kwas chlebowy, kordiały i nalewki czekają na pasjonatów dobrej kuchni na zamku w Janowcu nad Wisłą. Początek wielkiej uczty w niedzielę 15 lipca o godz. 12.
Mają wiejski ogród, piękne wnętrza i cuda na talerzu. A nie ma deski serów. Czemu?
Dostaliśmy dużo ciekawych przepisów, za które dziękujemy. Kto dostanie nagrody?
Zapowiada się sensacyjnie. Jest oparty na Księdze Blasku, odwołuje się do Hioba, Dziadów i teatru Tadeusza Kantora. Premiera 3 sierpnia na festiwalu w Edynburgu.
Aż pięć potraw podawanych w luksusowym pociągu pasażerskim, który kursował z Paryża do Konstantynopola, można od dziś spróbować w lubelskiej restauracji „Orient Express”. To wynik kuchennych rewolucji Magdy Gessler. Jak do tego doszło?